OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Σπάρτης καλεί σε διάλογο την διοργανώτρια του Spartan Race

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:55, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, έλαβε επιστολή από τον κ. Matthew Brooke, Senior Vice President, Global Operations SPARTAN RACE (διοργανώτρια εταιρεία του Spartan Race), με θέμα «Το Μέλλον του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Spartan Trifecta στη Σπάρτη», στην οποία ανακοίνωναν την απόφασή τους το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta του 2025 να μην πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη αλλά στην Αμερική!

Ταυτόχρονα, η μονομερής αυτή απόφαση είχε ήδη δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Spartan Trifecta.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Κακούρος, επικοινώνησαν άμεσα με τους υπεύθυνους της εταιρείας και ειδικότερα την κ. Ρούλα Γκαρμάτη, TWC Project Director – Spartan Greece, στην οποία εξέφρασαν τον αιφνιδιασμό τους για την εν λόγω απόφαση, καθώς ουδέποτε στους 8 μήνες της θητείας τους ως νέα Δημοτική Αρχή έλαβαν γνώση για την πρόθεση της εταιρίας να προχωρήσει σε αυτή την μονομερή ενέργεια.

Επιπλέον αιτήθηκαν συνάντηση το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν τα όποια θέματα υπάρχουν, καθώς πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι αφενός η διεξαγωγή του Spartan Trifecta 2025 στη Σπάρτη και αφετέρου η συνέχιση της συνεργασίας Δήμου – Spartan Race και μετά τη λήξη του συμφωνητικού, ήτοι στις 31-12-2025.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Κανένα παιδί εκτός δομών

otavoice

ΠΔΜ: Ετοιμότητα για το «ΑΠΟΛΛΩΝ»-Υπογράφηκε το καταστατικό της Ενεργειακής Κοινότητας

otavoice

Τους ήρωες των Καλεσών τίμησαν ο Δήμος Μαλεβιζίου και η ΤΚ Καλεσών

otavoice

Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης

otavoice

Δήμος Κατερίνης – 38η Εμποροπανήγυρη: Το αδιαχώρητο σε όλες τις εκδηλώσεις

otavoice

Περιφέρεια Ηπείρου: ΕΣΠΑ ON THE ROAD

otavoice