OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ολοκλήρωσε έγκαιρα τη διαδικασία πρόσληψης 54 καθαριστριών για τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025.

Παρά το γεγονός ότι η χρηματοδότηση που παρείχε το Υπουργείο Εσωτερικών δεν επαρκούσε για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των σχολικών μονάδων, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ανέλαβε πρωτοβουλία να εξασφαλίσει τους αναγκαίους πόρους για την καθαριότητα των σχολείων, με πλήρες ωράριο απασχόλησης των εργαζομένων. Με στόχο την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμος διέθεσε επιπλέον κονδύλια από τον προϋπολογισμό του για την πρόσληψη πρόσθετων καθαριστριών, προκειμένου να καλυφθούν στο σύνολό τους οι ανάγκες των σχολείων μας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της υγιεινής και της ασφάλειας στους χώρους εκπαίδευσης, έχουμε θέσει σε προτεραιότητα τη διατήρηση καθαρών και ασφαλών συνθηκών για όλους τους μαθητές μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Γι αυτό το λόγο και πιστοί στη δέσμευσή μας για έναρξη της σχολικής χρονιάς χωρίς προβλήματα υποδομών στα σχολεία μας, πέρα από τις συνολικές εργασίες -ελαιοχρωματισμούς, επισκευές, πράσινο- που έγιναν το καλοκαίρι και συνεχίζουν να γίνονται, μεριμνήσαμε για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας, ολοκληρώνοντας έγκαιρα τη διαδικασία πρόσληψης σχολικών καθαριστριών και μεριμνώντας για τη συνολική κάλυψη των αναγκών των σχολείων μας, παρά την ελλιπή χρηματοδότηση από την πολιτεία. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των σχολικών μας υποδομών και των υπηρεσιών μας. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!».

Σχετικά Άρθρα

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

otavoice

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

otavoice

Δ. Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για τον αγροτικό δρόμο που συνδέει το Κολίρι με το Λάνθι

otavoice