OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Ν.Α: Επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαννετίδη στην Κω

Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Μπαγινέτα συναντήθηκε στην Κω ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, στα πλαίσια της επίσκεψής του και των συναντήσεων που είχε με φορείς του πρωτογενή τομέα του νησιού.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε στο Επαρχείο με τον Σύλλογο των κτηνοτρόφων, με την Πρόεδρο των Οινοποιών Αιγαίου Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου της Κω Ηλία Παπαποστόλου.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η πανώλη των αιγοπροβάτων, θέμα που απασχολεί τους κτηνοτρόφους όλης της χώρας και τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την συνεργασία τους ώστε να τηρηθούν με ευλάβεια τα μέτρα σχετικά με την απαγόρευση των μετακινήσεων και των σφαγών, μέχρι νεωτέρας και εφ όσον επανεξετασθεί η όλη κατάσταση στην χώρα από την Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου.

Η συζήτηση με Γενικό Γραμματέα ήταν εφ’ όλης της ύλης για τον πρωτογενή τομέα με κυρίαρχα θέματα το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης και τις προσκλήσεις που θα ακολουθήσουν καθώς και τις εκχωρήσεις στις Περιφέρειες της χώρας μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους κτηνοτρόφους για την πρόσκληση του Υπουργείου περί ίδρυσης ομάδων παραγωγών και τους κάλεσε να το επιχειρήσουν.

Τέλος, είχε συνεργασία με την Έπαρχο Ντίνα Σβύνου και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Ναβροζίδη, για τα θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα του νησιού της Κω.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice

Δ.Ωρωπού: Εκστρατεία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

otavoice

Π.Β.Α: Ένταξη προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ

otavoice