OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Οι αποφάσεις στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής(27/8)

Από τη Γραμματεία της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι στην δια περιφοράς Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 27-08-2024, λήφθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 25/27-08-2024

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2024, που διοργανώνεται το διάστημα 7-15/9/2024.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τον εορτασμό της 14ης Σεπτεμβρίου, ως Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος στην Περιφέρεια Ηπείρου.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη διοργάνωση, με τη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του 27ου Συνεδρίου Νοσηλευτών «NURSING PHILOSOPHY», που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11/13-9-2024, στα Ιωάννινα.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στη διοργάνωση, με τον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης «ΙΩΑΝΝΙΝΑ Σ.Κ.», διεθνούς σεμιναρίου προπονητικής μπάσκετ για παίκτες και προπονητές, που θα πραγματοποιηθεί στις 6/7-9-2024, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, στα Ιωάννινα.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο «Λυρική Παμβώτις» και θέμα «Πανελλήνιος διαγωνισμός Ποίησης», με την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2024, στο Νησί των Ιωαννίνων.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση, με τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Ιωαννίνων, εκδήλωσης φεστιβάλ – πανηγυριού, στις 7-9-2024 στο Συρράκο.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση, με την Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 14-9-2024, στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων, στη διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης (δράσης) με τίτλο «Πολιτιστικές Αυλές» με την Εθελοντική Γυναικεία Οργάνωση Χ.Ε.Ν. Ιωαννίνων και το Μικρασιατικό Σύλλογο Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Συγγραφέων Γερμανίας, στις 7/8-9-2024 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζή», στα Ιωάννινα.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων, στη διοργάνωση διπλού αγώνα πιστολιού και pistol caliber, με τον Αθλητικό Σκοπευτικό όμιλο BUDO, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8/9/2024 στο σκοπευτήριο Περάματος Ιωαννίνων.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων, στη διοργάνωση δημοτικής πολιτιστικής εκδήλωσης με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βασιλικής «Λορέντζος Μαβίλης» στις 6-9-2024.
Ε.Η.Δ. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση του 4ου Πανελληνίου Τουρνουά Εδαφοσφαίρισης, στις 6/09-8/09/2024 στην Πρέβεζα.

Σχετικά Άρθρα

Διημερίδα για τη μετακινούμενη Κτηνοτροφία, στον Άγιο Πέτρο του Δ. Βόρειας Κυνουρίας

otavoice

“Μαζί για την Κοζάνη”: «Σε πανικό η Κίνηση καθώς δεν της βγαίνει και πάλι το αφήγημα»

otavoice

Δ. Σερβίων: Σύμβαση για το έργο «Αντικατάσταση Αγωγού Αποχέτευσης σε Τμήμα της Οδού Κάρπου στα Σέρβια»

otavoice

Δήμος Εορδαίας: Ανακατασκευή τριών γηπέδων καλαθοσφαίρισης

otavoice

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα Λεωφόρου Δενδροποτάμου

otavoice

Δ. Δίου Ολύμπου: Συνεχίζεται η κατάσβεση σε δύο μέτωπα της φωτιάς στον Όλυμπο

otavoice