OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: «Μηλένα ευχαριστούμε…»

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με αφορμή την συγκλονιστική παρουσία της Μηλένας Κοντού στον τελικό της Κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα λόγια πλέον είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα που μας διακατέχουν για την ιστορική αυτή επιτυχία της Μηλένας Κοντού. Μια επιτυχία η οποία μας γεμίζει από περηφάνια αλλά και ταυτόχρονα ευθύνες να «χτίσουμε» ως αυτοδιοίκηση και ως κοινωνία πάνω σε αυτήν και να «επιστρέψουμε» στην Μηλένα και στις επόμενες γενιές αυτή την χαρά που σήμερα αισθανόμαστε.

Θέλω να συγχαρώ την Μηλένα και την συναθλήτρια της Ζωή και να τις ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Λεσβίων και Βορειοπελαγιτών για τις στιγμές που μας χάρισαν και τα συναισθήματα με τα οποία «πλημμυρίσαμε» όλες αυτές τις ημέρες.

Να συγχαρώ τους γονείς της στους οποίους ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας γιατί τράβηξαν κουπί όλα αυτά τα χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες και η σημερινή ημέρα αποτελεί δικαίωση.

Να συγχαρώ την Διοίκηση του ΝΟΜ, τον Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ, τους προπονητές της Μηλένας και όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες που καθημερινά έδιναν τις δικές τους μάχες για να έρθει η σημερινή ημέρα.

Μηλένα ευχαριστούμε…»

Σχετικά Άρθρα

Σε χώρο που παραχώρησε η Περιφέρεια το εκτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου

otavoice

Ευρεία σύσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με κτηνοτρόφους του Δήμου Τυρνάβου

otavoice

Η διάβρωση των ακτών, στη συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Υπουργό Ναυτιλίας

otavoice

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο στέλνει επιπλέον δυνάμεις στη Μέση Ανατολή

otavoice

Λάζαρος Κυρίζογλου: Συγχαίρουμε θερμά τον Απ. Τζιτζικώστα

otavoice

Γ. Μυλωνάκης: Φτωχότερη η Αυτοδιοίκηση από την απώλεια του Μιχάλη Χρηστάκη

otavoice