OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν ως εξής:

– Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου επί της κεντρικής νησίδας της οδού από τη Χ.Θ. 3+500 (γέφυρα Δενδροποτάμου) έως τον ισόπεδο κόμβο Σίνδου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά.

– Από την Τρίτη 27 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου από τη Χ.Θ. 3+500 (γέφυρα Δενδροποτάμου) μέχρι τη Χ.Θ. 52+900 (ισόπεδος κόμβος Μελισσίου) και επί της παράκαμψης της Πελλαίας Χώρας, δεξιά της οδού επί των ερεισμάτων, ανά κατεύθυνση και τμηματικά.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 6.30 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Τα συνεργεία θα είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων του δρόμου όπου κάθε φορά θα εκτελούνται οι εργασίες σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης όπως και με τα Τμήματα Τροχαίας Χαλκηδόνας και Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Στ. Αγγελούδης: Ξεκινάει ο θεσμός του αντιδημάρχου υπηρεσίας – Προτάσσουμε την ασφάλεια των πολιτών

otavoice

Δήμαρχος Θήρας: Μέχρι να υπάρξει αδειοδοτημένο ελικοδρόμιο δεν θα γίνονται πτήσεις ελικοπτέρων

otavoice

Ο Δήμος Πεντέλης για την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό

otavoice

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι προ-φεστιβαλικές για την Ποντιακή Διάλεκτο στην Πτολεμαΐδα

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργαζόμενη κατήγγειλε βιασμό από συνάδελφό της, μέσα σε απορριμματοφόρο

otavoice

Η Τήλος υποδέχθηκε τα σκάφη της Aegean Regatta

otavoice