OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Προετοιμασία στο Δήμο Καλαμάτας ενόψει της νέας σχολικής περιόδου 2024-2025

Σύσκεψης εργασίας, υπό τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024, με αντικείμενο την προετοιμασία του Δήμου ενόψει της νέας σχολικής περιόδου 2024-2025. Στόχος -όπως κάθε χρόνο- η ομαλή και ασφαλής επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές αίθουσες.

Κατά τη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των προγραμματισμένων εργασιών και παρεμβάσεων που σχετίζονται με τη συντήρηση των σχολικών υποδομών, καθώς και επίσης και συζήτηση για την επίλυση θεμάτων όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων κατά τη νέα σχολική περίοδο, μετά και την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων και εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί από την αρμόδια Υπηρεσία η τοποθέτησή τους προκειμένου να είναι στις θέσεις τους και να αναλάβουν υπηρεσία από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις, προκειμένου το αμέσως επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των σχολείων από συνεργεία των Τμημάτων Πρασίνου και Καθαριότητας, καθώς επίσης να υπάρξει εκ νέου έλεγχος – αυτοψίες σε όλα τα σχολεία για τυχόν ελλείψεις ή θέματα προς επίλυση.

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει στις 27/8 η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων – Τα θέματα

otavoice

Δήμος Σουφλίου: Ο εκσυγχρονισμός του Δικτύου Ύδρευσης ξεκινά

otavoice

Αντιπεριφερειάρχης Σερρών σε Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου: “Την αγωνία σας για τα αντιπλημμυρικά εκφράστε την στην κυβέρνηση”

otavoice

ΠΚΜ: Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής σχετικά με την ευλογιά προβάτων

otavoice

Δήμαρχος Γορτυνίας: “Πάρη, έφυγες νωρίς αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαγρού: Έργα οδικής ασφάλειας – Ολοκληρώθηκε νέος κόμβος

otavoice