OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Συνεδρίαση – παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης

Την ώρα που η Πεντέλη μετρά ακόμη τις πληγές της από την καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας 12 Αυγούστου, η διοίκηση της κ. Κοσμοπούλου επέλεξε, μετά από αλλεπάλληλες χρονικές μεταθέσεις, να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Μήπως για να γίνει απολογισμός των ζημιών που υπέστησαν το περιβάλλον και οι συμπολίτες μας; Μήπως για να δούμε τι δεν πήγε καλά και με ποιων ευθύνες η φωτιά έφθασε στα σπίτια μας; Μήπως για να εξετάσουμε τις ενέργειες αποκατάστασης που χρειάζονται;

Όχι, βέβαια. Αυτό που «έκαιγε» την κ. Κοσμοπούλου ήταν να ληφθεί εκ νέου απόφαση ώστε να πληρωθεί ο πρόεδρος του Σώματος Όθωνας Δημοσθένους το ποσόν των 49.600 ευρώ για παροχή νομικών υπηρεσιών προς τον κ. Στεργίου, στο πλαίσιο της δίκης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018. Ο λόγος είναι ότι η πρώτη απόφαση σίγουρα θα «έπεφτε» στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, μετά την τεκμηριωμένη προσφυγή που κατάθεσε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στις 19/6/2024.

Όπως ήταν φυσικό, η παράταξή μας αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συζήτηση και να νομιμοποιήσει μια τέτοια συνεδρίαση – παρωδία. Παράλληλα, θα προσφύγει εκ νέου σε κάθε αρμόδια Αρχή κατά των σχετικών αποφάσεων, αναζητώντας και τυχόν ποινικές ευθύνες όσων μεθοδεύουν, αλλά και συνδράμουν σε αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου Πεντέλης και των συμπολιτών μας.

Σχετικά Άρθρα

Μαγεία στον Αρχαία Κόρινθο, η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη

otavoice

Στον “αέρα” η επαναλειτουργία του πλημμυροπαθή βρεφονηπιακού σταθμού στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης

otavoice

1η Δημόσια Παρουσίαση της μελέτης για το «ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»

otavoice

Δ. Πατρέων: Αιτήσεις για εγγραφές σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με Voucher

otavoice

Δ. Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς και δεσποζόμενων ζώων

otavoice

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Δωρεάν μέτρηση Οστικής Πυκνότητας για την Οστεοπόρωση

otavoice