OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συλλυπητήρια επιστολή Γ. Μαλανδράκη, για την απώλεια του Μ. Χρηστάκη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της απώλειας του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” Μιχάλη Χρηστάκη, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στην Ένωση, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

“….Ο εκλιπών υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με όραμα και εργατικότητα, από τις θέσεις που κατείχε ενώ παράλληλα διέγραψε και μια αξιοσημείωτη ακαδημαϊκή καριέρα.

Επιστέγασμα της προσφοράς του η ίδρυση της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, μέσω της οποίας, ως Πρόεδρος, άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και τεχνογνωσία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που από κοινού καταβάλλαμε για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Δήμων, αναπτύσσοντας και μια προσωπική σχέση εκτίμησης και αλληλοσεβασμού μεταξύ μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγό του, στις κόρες του και στους οικείους, καθώς και σε όλη την Αυτοδιοικητική Οικογένεια…..”

Σχετικά Άρθρα

Επιλογή αναδόχου για την σύνταξη μελέτης κατασκευής του νέου Γυμνασίου-Λυκείου Ερυθρών

otavoice

Δ.Γορτυνίας: Με επιτυχία ο 51ος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής

otavoice

Δ.Χαλκιδέων: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δημοτικές Κοινότητες Αφρατίου και Φύλλων

otavoice

Στην Κύπρο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός

otavoice

Δ.Λαρισαίων: Στη διάθεση των πολιτών τα ηλεκτρικά ποδήλατα

otavoice

Δ.Καλαμάτας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο 4ο Φεστιβάλ Μπύρας

otavoice