OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Ν. Μπάμπαλου με την δήμαρχο Ακανθούς στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής

Την δήμαρχο του κατεχόμενου, κυπριακού Δήμου της Ακανθούς, Ελένη Μυλωνά – Χατζημιχαήλ, υποδέχθηκε στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, σε συνέχεια των επαφών που έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή με το αδερφό κράτος της Κύπρου.

Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τις τοπικές τους κοινωνίες, ενώ ο Νίκος Μπάμπαλος άκουσε με ενδιαφέρον την ιστορία του μαρτυρικού Δήμου Ακανθούς, ο οποίος, όπως πολλοί άλλοι, αναγκάστηκε σε εκκένωση με την εισβολή του Αττίλα με τους δημότες του να μετοικούν στην ελεύθερη Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και παντού στον κόσμο.

Αμφότεροι συμφώνησαν να επαναλάβουν την συνάντησή τους στην κατεύθυνση περαιτέρω βημάτων ανάπτυξης συνεργασίας.

«Κάναμε την αρχή με την εκδήλωση προς τιμήν της Χαρίτας Μάντολες, του συμβόλου των Κυπρίων αγνοουμένων. Η απήχηση που είχε στον κόσμο μας έκανε να αποφασίσουμε να αναπτύξουμε περισσότερες επαφές με την κυπριακή κοινωνία όπερ και κάνουμε το τελευταίο διάστημα μέσω της Πρεσβείας της Κύπρου στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την δήμαρχο κα Μυλωνά – Χατζημιχαήλ για την επίσκεψή της στην πόλη μας», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά Άρθρα

Αντιπεριφερειάρχης Σερρών σε Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου: “Την αγωνία σας για τα αντιπλημμυρικά εκφράστε την στην κυβέρνηση”

otavoice

ΠΚΜ: Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής σχετικά με την ευλογιά προβάτων

otavoice

Δήμαρχος Γορτυνίας: “Πάρη, έφυγες νωρίς αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαγρού: Έργα οδικής ασφάλειας – Ολοκληρώθηκε νέος κόμβος

otavoice

Εγκαίνια της Έκθεσης “Panis Angelicus” της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου – Τήνου στην Ξινάρα

otavoice

Δ. Παγγαίου: Σύσκεψη για τις συνέπειες της ανομβρίας στα Τενάγη Φιλίππων

otavoice