OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

15.000 θεατές στις «Βραδιές Πολιτισμού» της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

Τις καλύτερες εντυπώσεις κέρδισαν οι συναυλίες που έγιναν στο Φράγμα της Θέρμης με πρωτοβουλία του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεκαπέντε χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τις φετινές «Βραδιές Πολιτισμού» που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Φράγμα της Θέρμης από 3 έως και 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Στις τέσσερις συναυλίες που έγιναν δίπλα στη λίμνη, στον ξεχωριστό αυτό φυσικό χώρο, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει, με πολύ προσιτό εισιτήριο, ποιοτικές μουσικές εκδηλώσεις αλλά και να διασκεδάσει.

Τα «Υπόγεια Ρεύματα» παρουσίασαν ένα αφιέρωμα που θύμισε μοναδικές στιγμές από τα 30 χρόνια της παρουσίας τους στη μουσική, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και οι Ρεβάνς ήταν οι πρωταγωνιστές μιας εκρηκτικής βραδιάς αφιερωμένη στο έργο του Θάνου Μικρούτσικου, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις επιτυχίες του αξέχαστου δημιουργού. Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης συνάντησαν επί σκηνής τους Παντελή Θαλασσινό, Ασπασία Στρατηγού και Γιάννη Διονυσίου σε ένα ατμοσφαιρικό live με αγαπημένα σμυρναίικα και λαϊκά τραγούδια και η ανεπανάληπτη Άλκηστις Πρωτοψάλτη που δεν πτοήθηκε από την βροχή, χάρισε σε 5.000 θεατές μια συναυλία που ήδη έχει γίνει viral στα social media!

«15.000 θεατές μας τίμησαν. Ήταν ένα τετραήμερο πάρτι για να υποδεχθούμε το φθινόπωρο και με τις καλλιτεχνικές επιλογές μας θελήσαμε εμπράκτως να αποδείξουμε ότι η ποιότητα και η διασκέδαση μπορούν να συνυπάρξουν. Και όταν υπάρχει σεβασμός στον θεατή μια άρτια οργανωμένη συναυλία μπορεί να προσφερθεί με χαμηλό εισιτήριο, όπως ήταν πάντα και η δέσμευση του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μήττα για την εμπιστοσύνη, αλλά και όλους τους συνεργάτες μας για την ξεχωριστή επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Θερμές ευχαριστίες και στον Δήμο Θέρμης για την παραχώρηση χώρου αλλά και την στήριξη», ανέφερε η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κυρία Άννα Μυκωνίου.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο του 2025 στο Φράγμα της Θέρμης.

Οι «Βραδιές Πολιτισμού» είναι παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Γίνονται με την υποστήριξη του δήμου Θέρμης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΕΡΤ3, 9,58fm, 102fm, Αθηναϊκό Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, Πρακτορείο 104,9, Karfitsa, 95,5Metropolis, Transistor 100,3, Velvet 96,8fm, Zoo radio 90,8fm, Dion tv, Ράδιο Σάρωθρον, vwoman.gr,Voria.gr, Parallaxi.gr, the opinion.gr, stellasview.gr, Grtimes.gr, polismagazino, Thes.gr, avatonpress.gr,Tv100, Fm100, Typosthes.gr, Μακεδονία, makthes.gr, Thestival.gr, Thesstoday.gr, Metrosport, Metrosport.gr,Κουλτουροσουπα, cosmopolity.com, cityportal, republicradio, ogdoo.gr, Τύπος Θεσσαλονίκης

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice