OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αγιασμός στα Σχολεία του Δήμου Τήλου – Μήνυμα της Δημάρχου

Πραγματοποιήθηκε χθες ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Τήλου, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς συγκεντρώθηκαν στις σχολικές αυλές, γεμάτοι ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την επερχόμενη χρονιά.

Χαιρετισμός Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά:

“Αγαπητά παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Σας εύχομαι από καρδιάς μια δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά. Τα μαθήματα που θα διδαχθείτε είναι η βάση για να αποκτήσετε γνώσεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πραγματική εκπαίδευση είναι η καλλιέργεια του ήθους και των αξιών μας. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι – με αλληλεγγύη, σεβασμό και κατανόηση για τον συνάνθρωπό μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος που μπορούμε να θέσουμε στη ζωή μας.

Η πρόοδος και η επιτυχία έρχονται μέσα από συλλογική προσπάθεια. Η συνεργασία μεταξύ μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη και την πρόοδο. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που θα καλλιεργήσει όχι μόνο τη γνώση, αλλά και τις αξίες που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο”

Η σχολική κοινότητα του Δήμου Τήλου, με όραμα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα πορεία με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη προσέλευση στη γιορτή της ΔΕΘ – Συνεχίζεται έως 15/9

otavoice

Δήμαρχος Ρόδου, Αλ. Κολιάδης: «Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά η Ρόδος άντεξε»

otavoice

Μ. Μποκέας: «Χτίστε έναν κόσμο για όλους, χωρίς διακρίσεις κι αποκλεισμούς»

otavoice

Π.Δ.Ε: Έναρξη του 8ου Εργαστηρίου Παραδοσιακής Δόμησης στην Κοζάνη

otavoice

ΠΔΕ: Έκπτωτος ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, λόγω παραβίασης ασυμβίβαστου

otavoice

Δ. Σουφλίου: Τριήμερο με επίκεντρο Αθλητισμό, Πολιτισμό και Περιβάλλον

otavoice