OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ασφαλείς διαβάσεις πεζών γύρω από τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Την ασφάλεια της καθημερινής μετάβασης των μικρών παιδιών από και προς το σχολείο ενισχύει η δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Σε συνεργασία με την Hellas Direct και το Safe Roads Project, το τελευταία διάστημα – και λίγο πριν το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς – συνεργεία του προγράμματος υπό την καθοδήγηση του Δήμου προχώρησαν στη διαγράμμιση με ειδικά χρώματα των διαβάσεων πεζών που βρίσκονται στους δρόμους πέριξ των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι διαβάσεις τονίστηκαν με χρώμα έντονο και διακριτό τόσο στο φως του ήλιου, όσο και κατά τις απογευματινές – βραδινές ώρες, ώστε να είναι αντιληπτό από όλους τους οδηγούς.

«Ασφαλείς δρόμοι, ασφαλή παιδιά. Παίρνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που θα ενισχύσουν την προστασία των μικρών μαθητών και μαθητριών στην καθημερινή τους μετάβαση στο σχολείο.

Βεβαίως, το πλέον αναγκαίο είναι και εμείς οι ίδιοι οι οδηγοί να σεβόμαστε αυτές τις σημάνσεις και να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας οδηγώντας εξαιρετικά προσεκτικά όταν βρισκόμαστε κοντά σε σχολείο.

Όλοι μαζί κάνουμε την πόλη και την καθημερινότητά μας καλύτερη και πιο ασφαλή», το μήνυμα του δήμαρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά Άρθρα

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – ΘΡΙΑΣΙΑ 2024»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Γιορτή Πίτας και λαϊκό-ποντιακό γλέντι στο Μονόλοφο

otavoice

Οι πρεσβευτές του Πατραϊκού Αθλητισμού θα τιμηθουν στο νέο Δημαρχείο

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση των νέων Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

otavoice

EKO Ράλλυ Ακρόπολις : To Ράλλυ των Θεών στη Θήβα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

otavoice

Συγχαρητήρια Μαλανδράκη στον παραολυμπιονίκη, Α. Τσαπατάκη

otavoice