OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Δέλτα: Εγκαίνια νέας λεωφορειακής γραμμής στη ΒΙΠΕΘ

Σήμερα το πρωί εγκαινιάστηκε η νέα λεωφορειακή γραμμή αστικής συγκοινωνίας για την εξυπηρέτηση της περιοχής της Γ’ Φάσης της ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου και της Υφυπουργού Ανάπτυξης Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου και της Δημάρχου Δέλτα Γερακίνας Μπισμπινά.

Η Δήμαρχος Δέλτα αμέσως μετά, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Το νέο δρομολόγιο του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) αποτελεί μια σημαντική συγκοινωνιακή αναβάθμιση για τον Δήμο μας, εξυπηρετώντας εκατοντάδες συνδημότες μας οι οποίοι εργάζονται στη ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Ο Δήμος Δέλτα αντιμετωπίζει διαχρονικά σοβαρά συγκοινωνιακά προβλήματα. Ωστόσο, καθώς διανύουμε μια μεταβατική φάση για τις συγκοινωνίες στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, με μεγάλα και εμβληματικά έργα όπως το Μετρό, ο Δυτικός Προαστιακός Θεσσαλονίκης και η ενίσχυση του στόλου του ΟΑΣΘ, ήρθε πλέον η ώρα για σημαντικές τομές.

Μέσα από τις συνεχείς εξελίξεις και την ουσιαστική αναβάθμιση του τομέα των συγκοινωνιών στην πόλη μας, αλλά και μέσα από τη στενή συνεργασία που έχουμε με τον ΟΣΕΘ, του οποίου το Διοικητικό Συμβούλιο έχω την τιμή να υπηρετώ εκπροσωπώντας την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, διεκδικούμε και βρίσκουμε λύσεις, προχωρώντας σε νέες τροποποιήσεις που θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα χιλιάδων συνδημοτών μας.

Η νέα λεωφορειακή γραμμή 53A αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και με την υποστήριξη και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα δήμο με πιο αξιόπιστες και προσβάσιμες συγκοινωνίες για όλους».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Παπάγου-Χολαργού: Συγκεντρώνουμε Σχολικά Είδη για τα Παιδιά που χρειάζονται τη Στήριξή μας

otavoice

Το μέλλον της αυτοματοποιημένης κινητικότητας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

otavoice

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

otavoice

Λύνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα του οικισμού Πλάκας Κερατέας με νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ

otavoice

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Δημοτική Ενότητα Γαζίου

otavoice

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σύσταση επιστημονικής επιτροπής για την διαχείριση Παγασητικού και Κάρλας

otavoice