OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κατερίνης: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή – βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών

Στην οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής συμβάλλει το μεγάλο έργο «Κατασκευή-Βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών της Δ.Ε. Πέτρας του Δήμου Κατερίνης», το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Οι εργασίες επικεντρώνονται στη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών, καθώς και στην κατασκευή τεχνικών έργων κατά μήκος του δρόμου μήκους 1.795,63, ενώ θα ολοκληρωθούν με την ασφαλτόστρωση υφισταμένης αγροτικής οδού.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη και τον ανάδοχο του έργου πραγματοποίησε σήμερα επιτόπια αυτοψία στο χώρο των εργασιών. Στη διάρκειά της, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών στην οδό, που ξεκινά από την είσοδο του οικισμού Καρυές στα δεξιά της επαρχιακής οδού και ακολουθεί υφιστάμενη χάραξη, η οποία καταλήγει στην επαρχιακή οδό που συνδέει την Άνω Μηλιά με τη Μεσαία Μηλιά. «Το έργο αναβαθμίζει και βελτιώνει αισθητά το οδικό δίκτυο στις Κοινότητες του Δήμου μας, καθώς ενισχύει την οδική ασφάλεια, ενώ δημιουργεί και προϋποθέσεις ανάπτυξης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Ντούμος.

Υπενθυμίζεται, ότι το έργο εκτιμώμενης αξίας 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γενική Γραμματεία Υποδομών Διεύθυνση Οδικών Έργων (Δ.Ο.Υ.) – Τμήμα Κατασκευών, ενώ είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό του Δήμου Κατερίνης.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Ο Χ. Μπονάνος στο τουρνουά μπάσκετ 3on3

otavoice

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Πύργου για ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Αυτοψία Αμπατζόγλου στο έργο Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών

otavoice

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Κολιάδη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου, Γρ. Καμπόσου

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Σύμβαση για ανάπλαση της πλατείας Πενταλόφου

otavoice

Σύμβαση για τη σύνδεση ιστορικού κέντρου Θήβας με το περιαστικό δάσος Μοσχοποδίου

otavoice