OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Ξεκίνησε το Φεστιβάλ «Ταύρεια – Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024»

Ξεκίνησε το φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024». Ένας σημαντικός θεσμός για την πόλη μας, ένα πολιτιστικό γεγονός που περιλαμβάνει συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου σκιών, μουσικά αφιερώματα και παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει όλες τις πολιτιστικές δράσεις, προς ενημέρωση των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλεί όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές στο φεστιβάλ μας.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι το εξής:

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου)-Ταύρος, 20.30: Συναυλία σύγχρονης μουσικής με τον Μπάμπη Στόκα.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου)-Ταύρος, 20.30: Συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τον Δημήτρη Μπάση. Μαζί τους οι: Παναγιώτης Πετράκης, Χρυσηίδα και η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Σολίστ ο Μανώλης Καραντίνης

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, πλ. Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως)-Μοσχάτο, 20.30: Συναυλία με το έντεχνο καλλιτεχνικό σχήμα Χάρη Βαρθακούρη–Γιάννη Βαρδή. Θα προηγηθεί στις 19.00 η τιμητική προσωνυμία για την αδιέξοδο οδό που βρίσκεται στην Κανάρη, σε οδό «Αντώνης Βαρδής», για τη σημαντική του προσφορά στο ελληνικό τραγούδι.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου)-Μοσχάτο, 20.00: πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου-έναντι Δημαρχείου Μοσχάτου, 20.00: Γιορτή έναρξης καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Όμιλο των Ελληνικών Χορών Μοσχάτου σε χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου)-Ταύρος, 20.30: Συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο «οι θαλασσιές οι χάντρες» με την Τίνα Τράκου. Μαζί της ο Νίκος Κρητικός. Συμμετέχει η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου το Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο φιλοξενεί τις θεατρικές παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice