OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Παιανίας: Πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά

Στις τελετές αγιασμού, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, του 1ου και 2ου Γυμνασίων Παιανίας, του 2ου ΔΣ Παιανίας και του Δημοσθένειου Λυκείου παρέστη ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης όπου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες ενώ καλωσόρισε τα πρωτάκια των δύο βαθμίδων.

Στα ανακαινισμένα Γυμνάσια Παιανίας που επέστρεψαν σε κανονική λειτουργία τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος ο οποίος επεσήμανε μιλώντας στα παιδιά ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τους μαθητές λόγω της εισαγωγής του μαθήματος της Τεχνητής Νοημοσύνης τονίζοντας την ανάγκη να γίνει η διάκριση μεταξύ νοημοσύνης και εξυπνάδας. Διευκρίνισε ότι η Νοημοσύνη είναι κάτι πιο βαθύ ενώ η εξυπνάδα είναι εκείνο που διδάσκεται.

Απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκε στα δύο προηγούμενα δύσκολα χρόνια σημειώνοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα δίχως λύση.

«Ξεκινάμε τη φετινή σχολική χρονιά με ανακαινισμένα τα σχολεία μας. Μια περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και όπως το είχαμε προβλέψει από τότε, ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δίχως λύση. Αρκεί να υπάρχει σύμπνοια, συναίνεση και κατανόηση. Να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχουμε μια καλή χρονιά και να καλωσορίσω τους νέους μαθητές και τις νέες μαθήτριες στο Γυμνάσιο» είπε χαρακτηριστικά.

Στον αγιασμό των Γυμνασίων παρέστη και ο Διευθυντής Β’θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Ανδρέας Μαρίνος.

Σχετικά Άρθρα

Δυναμικά παρούσα η νεολαία του Δ. Ωραιοκάστρου στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας

otavoice

Ξεκινούν οι εγγραφές των μουσικών εργαστηρίων του Δ. Ηλιούπολης

otavoice

Δ.Σαρωνικού: Χιλιάδες άτομα στη συναυλία για «Ελεύθερες Παραλίες»

otavoice

Προμήθεια καύσιμης ξυλείας από τον Δήμο Χαλανδρίου – Προϋποθέσεις

otavoice

Με την υποστήριξη του Δ. Πύργου το 2ο Alfeios Eco Festival

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς παρουσία του Μ. Μιτζικού

otavoice