OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Σικυωνίων: «Υποδέχεται» το Brevet Κιάτο 200 στις 22/9

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, το Κιάτο και ο Δήμος Σικυωνίων υποδέχονται τη διεθνή ποδηλατική δράση Brevet «Κιάτο 200», η οποία ακολουθώντας διεθνή πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού προσελκύει πολλές συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η ποδηλατική διαδρομή «Κιάτο 200» θα έχει ως αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο και μήκος 200 χιλιομέτρων. Θα διασχίσει ημιορεινούς και ορεινούς όγκους τόσο του Δήμου Σικυωνίων όσο και των όμορων δήμων του, για να καταλήξει στην παραθαλάσσια διαδρομή από το Ξυλόκαστρο έως το Κιάτο και το σημείο τερματισμού.

Στο διάβα τους οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις ασύγκριτες ομορφιές του Ολίγυρτου, της Ζήρειας και του Φενεού, διασχίζοντας το ομώνυμο οροπέδιο, αλλά και ακολουθώντας την ειδυλλιακή διαδρομή που ενώνει τον Φενεό με τα Τρικαλοχώρια.

Ο δήμος Σικυωνίων παραμένει αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων εναλλακτικού τουρισμού, που με ήπιο τρόπο και σεβασμό στο περιβάλλον αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία του ξεχωριστού αυτού τόπου, προωθώντας την προβολή και την αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice

Ο ΓΓ Αποβλήτων στο Attica: Η συμφωνία με την ευρωπαική επιτροπή -Το νέο νομοσχέδιο

otavoice