OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Τρίπολης-Κώστας Τζιούμης: « Κάνουμε δουλειά καθημερινά»

Ο Δήμος Τρίπολης σε ανακοίνωση του αναφέρει: Συνεχίζουμε σταθερά και με πρόγραμμα να πραγματοποιούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις και να ομορφαίνουμε την πόλη μας. Συγκεκριμένα, στην πλατεία Άρεως τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν τα μάρμαρα γύρω από το σιντριβάνι, καθώς επίσης βάφτηκαν τα σημεία γύρω από τα σκαλιά και τη ράμπα ΑΜΕΑ.

Συνεχίζοντας, στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, επισκευάστηκαν τα παγκάκια (άλλαξαν σπασμένα ξύλα, βάψιμο και λουστράρισμα στο σκελετό τους), τοποθετήθηκαν μικροί κάδοι απορριμμάτων και πραγματοποιήθηκαν διορθωτικές επεμβάσεις στα φωτιστικά σώματα.

Στην πλατεία Φιλικών πραγματοποιήσαμε κι εκεί επισκευή και βάψιμο – λουστράρισμα στα παγκάκια, βάψιμο των φωτιστικών, των ηλεκτρικών πινάκων και των μαρμάρων του κεντρικού μνημείου. Η συντήρηση των πεζοδρομίων αλλά και των νησίδων γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και με αυτό τον τρόπο έχουμε διαρκώς ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον για τους πολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες μας.

Προσπαθούμε καθημερινά να διατηρούμε την εικόνα της πόλης και των χωριών μας σε άριστη κατάσταση, μέσα από συστηματικές δράσεις, όπως τη βελτίωση και την ανάπλαση κάθε διαθέσιμου δημόσιου χώρου, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κοττής Βασίλης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υπογράμμισε: «Οι παρεμβάσεις μας είναι διαρκείς και περιλαμβάνουν τη συντήρηση και ανανέωση των πάρκων, των πλατειών, αλλά και την τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού όπως παγκάκια, φωτιστικά σώματα. Η δημοτική αρχή επιδιώκει δημόσιους χώρους πιο φιλικούς και προσβάσιμους για όλους τους πολίτες, έτσι ώστε να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με ασφάλεια και άνεση».

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθερη πρόσβαση στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Βριλησσίων

otavoice

Επισκευές και λίφτινγκ σε λιμάνια και προβλήτες σχεδιάζει ο δήμος Θερμαϊκού

otavoice

Δήμαρχος Σερβίων: Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση- Έχουμε άψογη συνεργασία με τους θεσμικούς παράγοντες

otavoice

Δ.Π.Φαλήρου: Εθελοντική Aιμοδοσία στη μνήμη του αθλητή υδατοσφαίρισης Ιάσoνα Πανταζή

otavoice

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συγκεντρώνει σχολικά είδη για τoυς μαθητές των σχολείων

otavoice

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» – “Κάνε την εγγραφή σου τώρα”

otavoice