OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δωρεά επιβατικού οχήματος στον Δήμο Οινουσσών

Ένα χρήσιμο, όμορφο και σημαντικό δώρο προσέφερε προς τον ακριτικό Δήμο της ιδιαίτερης πατρίδας του ο μεγάτιμος Οινούσσιος Ευεργέτης κ. Νικόλαος Διαμ. Πατέρας.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου παρέδωσε στο Δήμαρχο Οινουσσών κ. Γεώργιο Δανιήλ ένα υπερσύγχρονο και πολυτελές EIX μοντέλο SUZUKI Νew Vitara 1,4 GL 1373 κυβικά, το οποίο εντάσσεται κι εκσυγχρονίζει το στόλο των οχημάτων του Δήμου και θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της διοικητικής υπηρεσίας.

Η τελετή παράδοσης έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, παραπλεύρως του ιστορικού ναού του Αγ. Νικολάου (Πλουτάρχου), τον οποίον ο κ. Πατέρας ανακαίνισε εκ βάθρων και παρέδωσε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ο Δήμος Οινουσσών ευχαριστεί ευγνωμόνως τον κ. Πατέρα για τη γενναιόδωρη χειρονομία του και για το θερμό πατριωτικό ενδιαφέρον του σε ό,τι η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει και υλοποιεί στην Αιγνούσα.

Η στήριξή του στις ανάγκες του νησιού μας, των σχολείων μας, αλλά και των νέων οικογενειών είναι πολυετής, πρόθυμη κι αδιάλειπτη. Εγκαρδίως του ευχόμαστε υγεία κι οικογενειακή ευτυχία, επιχειρηματικές επιτυχίες και την ευόδωση των ευγενών ανθρωπιστικών σκοπών και δράσεων του!

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αμαρουσίου: Από 18/9 το χειμερινό πρόγραμμα Δημοτικής Συγκοινωνίας

otavoice

Δ. Σικυωνίων: «Υποδέχεται» το Brevet Κιάτο 200 στις 22/9

otavoice

Δ. Ιλίου: Παρουσίαση Βιβλίου-Το Χθες και το Σήμερα του Πύργου Βασιλίσσης

otavoice

Π.ΠΕΛ.: Συνεδρίαση δια ζώσης ζητά η αντιπολίτευση για ΣΜΠΕ και τουρισμό

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό καλοκαίρι 2024

otavoice

Η δημοτική αρχή Πατρέων σχολιάζει δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο

otavoice