OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΕΕΤΑΑ: Συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες των Παραολυμπιακών Αγώνων

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Αναστάσιος Μαυρίδης και οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας αποτελεί συνδυασμό δεξιοτεχνίας, στρατηγικής και ψυχικής ανθεκτικότητας, αποδεικνύοντας ότι οι αληθινοί νικητές είναι αυτοί που ξεπερνούν τα εμπόδια με θάρρος και αφοσίωση. Συγχαρητήρια για αυτόν τον σπουδαίο θρίαμβο!

Η συμμετοχή σας, το αθλητικό σας πνεύμα και οι ικανότητές σας καθιστούν αυτή τη στιγμή αξέχαστη, αναδεικνύοντας την αληθινή σημασία της αθλητικής αριστείας. Από τον έντονο ανταγωνισμό έως τις στιγμές συντροφικότητας, το ταξίδι σας προς τη νίκη χαρακτηρίστηκε από σεμνότητα, αφοσίωση και αποφασιστικότητα.

Οι προσπάθειές σας αξίζουν αναγνώριση και μας εμπνέουν όλους να επιδιώκουμε την αριστεία και στις δικές μας ζωές. Η αφοσίωσή σας στο άθλημά σας ήταν προφανής σε κάθε αγωνιστική διαδικασία, ενώ οι επιδόσεις σας μαρτυρούν την ικανότητα και την επιμονή σας. Τα επιτεύγματά σας είναι πηγή υπερηφάνειας για όλους μας και φωτεινό παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές αθλητών που θα ακολουθήσουν τα βήματά σας.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε, είναι εδώ και, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραολυμπιονικών Αθλητών, εργάζεται για την προώθηση της αθλητικής αριστείας και της κοινωνικής ένταξης. Για μια κοινωνία που θα αγκαλιάζει και θα αναγνωρίζει τη διαφορετικότητά της, προάγοντας την ισότητα και την αλληλεγγύη».

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice