OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ευχαριστίες Δημάρχου και Προέδρου ΔΣ Σκοπέλου σε Ν. Σακκά και ΠΕΔ Θεσσαλίας

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, καθώς και στα μέλη της ΠΕΔ, απέστειλαν, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου και μέλος της ΠΕΔ, Αγγελος Ξηντάρης. Οι ευχαριστίες αφορούν στην πρωτοβουλία της ΠΕΔ για τη διεξαγωγή ημερίδας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, με θέμα «Νησιωτικότητα, ορεινότητα, τουρισμός» και στα συμπεράσματα που συνακόλουθα εξήχθησαν, καθώς και στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ, μία ημέρα πριν.

Η επιστολή που συνυπογράφουν οι κ. Περίσσης και Ξηντάρης αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την επιλογή του νησιού μας ως τόπου διεξαγωγή στη σημαντικής ημερίδας της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ). Η πραγματοποίηση της ημερίδας στον Δήμο μας αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών μας για την ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής.
Η επιτυχημένη διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέδειξαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση τη νησιωτικότητα, την ορεινότητα των περιοχών και τον τουρισμό, ενώ παράλληλα άνοιξαν τον διάλογο για νέες προοπτικές και λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Η συμβολή σας ήταν καθοριστική και συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία της ημερίδας. Ευελπιστούμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα
συνεχιστούν και θα ενισχύσουν περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των Δήμων της περιφέρειας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την τιμή και την ευκαιρία που μας προσφέρατε να φιλοξενήσουμε την τόσο σημαντική αυτή εκδήλωση και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για τη συνέχιση μιας παραγωγικής συνεργασίας».

Η επιστολή του κ. Ξηντάρη αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά, τους Δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους – μέλη της ΠΕΔ Θεσσαλίας, για την ημερίδα που έλαβε χώρα στο νησί μας, και για την καταλυτική της επίδραση.
Οι ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με το θαλάσσια δρομολόγια και τα προβλήματα των Κέντρων Υγείας, θα συμβάλλουν – παράλληλα με τις αποφάσεις των Δήμων – στην επίλυση των διεκδικήσεών μας. Η ημερίδα ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ορεινής και νησιωτικής Ελλάδας. Παράλληλα δε, κατεγράφησαν τα προβλήματα αυτά και σε συνδυασμό με την εισήγηση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ.Σπανάκη, πιστεύω ότι θα συνδιαμορφώσουμε αποτελεσματικές και σύγχρονες προτάσεις».

Σχετικά Άρθρα

Έκκληση του Δήμου Αρταίων για άμεση συμπερίληψη στο κριτήριο Εντοπιότητας

otavoice

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: Ο Ν. Χαρδαλιάς ενώνει τη φωνή του με 10 Ολυμπιονίκες

otavoice

Δ.Γορτυνίας: Ανακοίνωση για τηλεφωνικές απάτες και προσπάθεια εξαπάτησης προμηθευτή του

otavoice

Ο Δ. Νέας Φιλαδέλφειας υπέγραψε Πρωτόκολλο με το «Δίκτυο Φεστιβάλ της Φιλοσοφίας στη Μεγάλη Ελλάδα Σικελία…»

otavoice

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας

otavoice

Ο Δήμος Μετεώρων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

otavoice