OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Έρχεται» το 6ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» στρέφεται και φέτος το ενδιαφέρον των φίλων της υδατοσφαίρισης. Από τις 27 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου θα πραγματοποιηθεί το «6ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup».

Το τουρνουά πόλο διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΠΑΣ Φοίβος» και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης και για πρώτη φορά με το τμήμα υδατοσφαίρισης της «Πρότυπης Κολυμβητικής Ακαδημίας Ωραιοκάστρου».

«Διοργανώνουμε και φέτος στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου ”Άγγελος Βλαχόπουλος”, το τουρνουά πόλο εφήβων. Αποτελεί σημαντικό γεγονός για το Κολυμβητήριο και για τον τόπο μας, καθώς κατά την διάρκεια του τουρνουά τα βλέμματα όσων ασχολούνται με τον υδάτινο αθλητισμό θα είναι στραμμένα εδώ», αναφέρει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Διαχείρισης του στόλου οχημάτων και για θέματα Αθλητισμού, Κώστας Μοσχοβόπουλος.

Το Τουρνουά θα αρχίσει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα με τις απονομές μεταλλίων στους συμμετέχοντες αθλητές.

Στο Τουρνουά θα συμμετέχουν 8 ομάδες υδατοσφαίρισης εφήβων και κορασίδων. Οι 6 ομάδες είναι από την Θεσσαλονίκη και 2 από Αθήνα: Φοίβος, ΚΑΩ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΦΘ, ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Α.Ο.Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ «Ο ΜΥΛΩΝ» και Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ.

Σχετικά Άρθρα

Έκκληση του Δήμου Αρταίων για άμεση συμπερίληψη στο κριτήριο Εντοπιότητας

otavoice

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: Ο Ν. Χαρδαλιάς ενώνει τη φωνή του με 10 Ολυμπιονίκες

otavoice

Δ.Γορτυνίας: Ανακοίνωση για τηλεφωνικές απάτες και προσπάθεια εξαπάτησης προμηθευτή του

otavoice

Ο Δ. Νέας Φιλαδέλφειας υπέγραψε Πρωτόκολλο με το «Δίκτυο Φεστιβάλ της Φιλοσοφίας στη Μεγάλη Ελλάδα Σικελία…»

otavoice

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας

otavoice

Ο Δήμος Μετεώρων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

otavoice