OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γ. Αλεξόπουλος: «Ο Δήμος πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας»

Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε με φιλοδοξίες και χαμόγελα για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, καθώς επίσης στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Κάτω Αχαΐας απηύθυνε τις ευχές του για μια σχολική χρονιά γεμάτη από γνώση, επιτυχίες και όμορφες εμπειρίες. «Θα είμαστε δίπλα στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς με στόχο να εξασφαλίσουμε μια παραγωγική χρονιά. Το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου μας θα είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας σ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου», δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Στο πλευρό των μαθητών της Δυτικής Αχαΐας ήταν σήμερα και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι επισκέφθηκαν πολλές σχολικές μονάδες, στο πλαίσιο της τέλεσης του Αγιασμού και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ειδικότερα: o Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ποιότητας Ζωής, Εκκλησιαστικών θεμάτων και Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλίας Καμπέρος στα σχολικά συγκροτήματα της Κάτω Αχαΐας (Δ΄ Νηπιαγωγείο, Β΄ Δημοτικό, Β΄ Νηπιαγωγείο, Γ΄ Νηπιαγωγείο, Γενικό Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο). Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Άγγελος Καραντζάς στα σχολεία της Κάτω Αχαΐας (Ά Δημοτικό, Γ΄ Δημοτικό, Ά Νηπιαγωγείο και στο Γυμνάσιο). Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Ταπεινός στα σχολεία του Λάππα. Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Πολιτισμού, Εθελοντισμού & Κοινωνικής Προστασίας Κωνσταντίνα (Νάντια) Ασκούνη, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ζαγαρέλο παραβρέθηκαν στα σχολεία της Δ.Κ. Λουσικών.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος στα σχολεία της Δ.Κ. Μιχοΐου και Βελιστών. Ο Αντιδήμαρχος έργων, Πολεοδομικής & Οικιστικής Ανάπτυξης Ανδρέας Μπουχέλος στα σχολεία στη Δ.Κ. Μαζαρακίου. Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας & Αλιείας Γιώργος Βεσκούκης στα σχολεία της Δ.Κ. Σαγαιίκων και Λιμνοχωρίου. Ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων, Επιχειρήσεων, Εμπορίου & Αθλητισμού Βασίλειος Καρβουνιάρης στα σχολεία της Δ.Κ. Λακκόπετρας. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δυμαίων Γιώργος Παναγιωτόπουλος, τέλος, στα σχολεία της Δ.Κ. Ριόλου.

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice