OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γ. Μώραλης: «Καλή σχολική χρονιά γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα»

Στην τελετή Αγιασμού σχολείων της πόλης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μώραλης έδωσε το «παρών» στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, στα 9ο και 11ο Δημοτικά Σχολεία, στο Ράλλειο Γυμνάσιο – Λύκειο Θηλέων και στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, όπου ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Επίσης, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Οργανισμών και Δημοτικών Κοινοτήτων παρευρέθηκαν στους αγιασμούς σχολείων του Πειραιά, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Πρώτο κουδούνι σήμερα στα σχολεία μας. Καλή σχολική χρονιά γεμάτη γνώση, δημιουργικότητα και νέες εμπειρίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας – ιδίως στα πρωτάκια– καθώς και στους γονείς και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!

Τα εφόδια που μπορούν να αποκομίσουν τα παιδιά μας από το σχολείο θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό, όλοι μας, δημοτική αρχή, γονείς και εκπαιδευτικοί, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης και εκπαίδευσης, σε ένα καλαίσθητο, λειτουργικό και φιλόξενο σχολικό περιβάλλον.

Ως Δήμος έχουμε χρέος να παρέχουμε ασφαλή, λειτουργικά και καθαρά σχολεία. Σε αυτό το πλαίσιο καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα σχολικά μας κτήρια να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και παρά τα επιμέρους προβλήματα, πιστεύω ότι είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες των σχολείων μας και παράλληλα να διεκδικούμε από την κεντρική διοίκηση τη δημιουργία νέων σχολείων και περαιτέρω πόρους, καθώς τα σχολεία ήταν και παραμένουν μια από τις βασικές μας προτεραιότητες».

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πεντέλης – Η απάντηση στις διαμαρτυρίες

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών Β. Μητλιάγκα και οι Αντιδήμαρχοι στους Αγιασμούς των σχολείων

otavoice

Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου προς τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

otavoice

Χάρης Δούκας: “Κύριε Μητσοτάκη κάντε επιτέλους αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα”

otavoice

Ημερίδα αθλητικού τουρισμού από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και την ΠΔΕ

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Ο Δήμος πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας»

otavoice