OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ι. Καϊτεζίδης: «Καλή, δημιουργική κι ασφαλή χρονιά στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς»

Πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά σήμερα και τελέστηκε αγιασμός στα 70 σχολεία του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

«Ο Δήμος μας σταθερά βρίσκεται στα σχολεία μας με στόχο τη διαρκή και αρμονική συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα» τόνισε ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στο μήνυμά του προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Μιλώντας προς τους μαθητές του 1ου και του 2ου Δημοτικών Σχολείων Πανοράματος, όπου έδωσε το παρών, ευχήθηκε «καλή, δημιουργική, ασφαλή και πετυχημένη σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και δίψα για γνώση»

«Παρά την υποχρηματοδότηση από την Πολιτεία, ο δήμος έκανε για μία ακόμη φορά το καθήκον του. Είμαστε σταθερά δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για να επιλύουμε όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι αρμονικά, τα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν και να διευκολύνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία.

Από την πλευρά μας, πιέζουμε την Πολιτεία να αυξήσει τη χρηματοδότηση για τη συντήρηση και τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων τόσο ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας όσο και ως Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

Αλλά και για τα τρία νέα σχολεία για τον Δήμο μας που έχουν οριστικά ενταχθεί στη χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙΤ, ζητούμε να τρέξουν πολύ γρήγορα οι διαδικασίες, διότι είναι μια υπόσχεση που κρατά 20 ολόκληρα χρόνια.

Η αυτοδιοίκηση και ο Δήμος μας συνεργαζόμαστε με την εκπαιδευτική κοινότητα και έτσι θα συνεχίσουμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πρώτα πρώτα στα παιδιά μας!» δήλωσε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice