OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

Το Λεβίδι επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, την Τρίτη 10/9/2024, προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών ασφαλτοστρώσεων.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, υπογράμμισε:

«Έχουμε ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για τα χωριά μας, αλλά και για την πόλη. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις στα χωριά Κάψια, Βλαχέρνα, Χωτούσα και Λεβίδι. Μέσα από τις οικονομικές δυνατότητες του δήμου, στηρίζουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας.

Στηρίζουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αλλά και συνολικά τους μόνιμους κατοίκους. Είναι μια συνεχής προσπάθεια της δημοτικής αρχής, η οποία ξεκίνησε την προηγουμένη τετραετία και συνεχίζουμε και στη νέα θητεία.

Για την πόλη, υπάρχει μία μεγάλη εργολαβία για ασφαλτοστρώσεις. Κατανοούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στους δρόμους της πόλης, όπου εξελίσσεται ένα μεγάλο έργο υποδομών, του δικτύου φυσικού αερίου. Έχουμε μεριμνήσει για να γίνει αποκατάσταση του μεγαλύτερου αριθμού των οδών, ξεκινώντας με τους δρόμους που έχουμε έντονη κυκλοφορία και παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες φθορές.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα ασφαλτοστρώσεις και μετά το φυσικό αέριο να σκάψει ξανά. Θα περιμένουμε σε λίγους μήνες να έχει ολοκληρωθεί το 80-90% του έργου και μετά να ξεκινήσουμε τις ασφαλτοστρώσεις.

Σήμερα, είμαστε σε ένα μεγάλο χωριό του δήμου μας, ένα τουριστικό χωριό, όπου κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις. Τις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθεί ο βιολογικός καθαρισμός και τα δίκτυα αποχέτευσης, ενώ ολοκληρώνεται το σχέδιο πόλης του Λεβιδίου».

«Ο Δήμος αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει τα χωριά. Υπάρχουν ανάγκες σε όλα τα χωριά, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει ο προϋπολογισμός μας» τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Βαρδιάμπασης.

Παρόντες στην επίσκεψη του Δημάρχου ήταν, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Παπαδάτος και κ. Βασίλης Βαρδιάμπασης, καθώς και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Χρήστος Λούρας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice

«Τρέχω για την Κατερίνη»: 1100 ήδη οι επιβεβαιωμένες εγγραφές

otavoice