OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Λάρισα: Συνάντηση Τσιάρα με Μαμάκο – «Σύντομα εξελίξεις για την Αβερώφειο Σχολή»

Τα θέματα του Δήμου Λαρισαίων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Κώστας Τσιάρας και ο υφυπουργός Χρήστος Κέλλας με τον δήμαρχο Θανάση Μαμάκο στο Δημαρχείο…

Σημειώνεται πως ο κ. Τσιάρας βρίσκεται σήμερα στη Λάρισα επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, καθώς στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Από την Αποκατάσταση στην Ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας», στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης το πρωί έχει συναντήσεις με φορείς, ενώ στο πρόγραμμά του είναι επισκέψεις σε Αβερώφειο και ΕΘΙΑΓΕ.

Σε δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της συνάντησης ο Κώστας Τσιάρας υπογράμμισε πως «η Κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει τις πληγές», τις οποίες άφησαν οι κρίσεις του τελευταίου χρόνου στη Θεσσαλία. Συνάμα, να θέσει σε εφαρμογή ένα ολιστικό σχέδιο θέτοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση και εξωστρέφεια του παραγωγικού κόσμου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Από την πλευρά του ο Θανάσης Μαμάκος στάθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς θα συνεχιστούν οι επαφές , ενώ έκανε λόγο για εξελίξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα σε ότι αφορά την αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής.

Όσα είπε ο κ. Μαμάκος:

Πηγή larissanet.gr

Σχετικά Άρθρα

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice

Αύριο ξεκινά το 2ο τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» στο Μαλεβίζι

otavoice

Νέα διεθνής διάκριση της Τήλου: Επιλέχθηκε στους τρεις υποψήφιους των European Awards 2024

otavoice

Επιστολή Αντιδημάρχου Παιδείας Δυτικής Αχαΐας για τις συγχωνεύσεις Σ.Α.Ε.Κ.

otavoice