OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η κατασκευή του ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται με αμείωτους ρυθμούς η κατασκευή του ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 782.000 ευρώ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, που εγκρίθηκε και συμβασιοποιήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση και υλοποιείται από τον Μάρτιο του 2024.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Μέρα με τη μέρα προχωρά η κατασκευή του ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη. Ένα έργο που ήταν αίτημα των πολιτών εδώ και πολλά χρόνια. Με την ολοκλήρωση του θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερα προγράμματα . Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Μπελεχρής τόνισε: «Η κατασκευή του ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη προχωρά χωρίς καμία καθυστέρηση . Ο εργολάβος είναι συνεπής στο χρονοδιάγραμμα και ο Δήμος είναι αρωγός του σε ότι χρειαστεί. Συνεχίζουμε έτσι ώστε να παραδώσουμε στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας ένα στολίδι, όπου θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν και να κοινωνικοποιηθούν».

Το έργο ανέγερσης του νέου ΚΑΠΗ Κάτω Πεύκης

Το εμβαδό του οικοπέδου που κατασκευάζεται το ΚΑΠΗ ανέρχεται σε 248,40 τμ. Το κτήριο αναπτύσσεται σε ισόγειο- πυλωτή και δύο ορόφους και θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο.

Στο ισόγειο θα διαμορφωθεί η είσοδος του κτηρίου και χωροθετούνται συνολικά τέσσερεις θέσεις στάθμευσης, εκ των οποίων και μια για ΑμεΑ. Στον α΄ όροφο αναπτύσσονται το καθιστικό, το οποίο δύναται να λειτουργήσει και ως χώρος εορταστικών εκδηλώσεων και προβολών, το παρασκευαστήριο, μια αίθουσα γυμναστικής καθώς και μια αποθήκη και χώροι υγιεινής.

Στον β΄ όροφο θα βρίσκονται οι χώροι εργοθεραπείας, κοινωνικών υπηρεσιών, γραφείων, αναμονής καθώς και οι χώροι υγιεινής για την εξυπηρέτηση προσωπικού, επισκεπτών και ΑμεΑ.
Στο υπόγειο θα υπάρχουν οι χώροι λεβητοστασίου για το φυσικό αέριο, μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα και τριών αποθηκών γενικής χρήσης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου στο έργο “Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών”

otavoice

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Κολιάδη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου, Γρ. Καμπόσου

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Σύμβαση για ανάπλαση της πλατείας Πενταλόφου

otavoice

Σύμβαση για τη σύνδεση ιστορικού κέντρου Θήβας με το περιαστικό δάσος Μοσχοποδίου

otavoice

Δ. Παπαχρήστου: «Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσουν τις παραλίες μας»

otavoice

Δ. Χαλανδρίου: Τον τέως αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σέργιο Γκάκα τίμησαν οι Μικρασιάτες

otavoice