OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νέα διεθνής διάκριση της Τήλου: Επιλέχθηκε στους τρεις υποψήφιους των European Awards 2024

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Τήλος διακρίνεται στους τρεις τελικούς υποψήφιους για βράβευση στην κατηγορία «Υποστήριξη της Βιώσιμης Μετάβασης» των European Enterprise Promotion Awards 2024, με το καινοτόμο έργο «Just Go Zero Tilos».

Από τις 442 συμμετοχές που υποβλήθηκαν από 29 χώρες, το έργο μας αρχικά αναδείχθηκε Εθνικός Νικητής για την Ελλάδα, διασφαλίζοντας τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία έργα της Ευρώπης. Στη συνέχεια, επιλέχθηκε μέσα από μια αυστηρή διαδικασία στους 11 φιναλίστ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, και πλέον, βρισκόμαστε στους 3 κορυφαίους υποψήφιους για το βραβείο στην κατηγορία μας.

Αυτή η σημαντική διάκριση επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, αναδεικνύοντας την Τήλο ως πρωτοπόρο στην υιοθέτηση και εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών για ένα μέλλον μηδενικών αποβλήτων.

Η τελική απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στις Βρυξέλλες, όπου ελπίζουμε να φέρουμε το βραβείο στην Ελλάδα και να συνεχίσουμε να εμπνέουμε αλλαγές προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Δήλωση Δημάρχου Μαρίας Καμμά:

“Είναι τεράστια τιμή για το νησί μας να αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τις προσπάθειες που κάνουμε στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την κοινότητα της Τήλου και μας γεμίζει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε.”

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice

Αύριο ξεκινά το 2ο τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» στο Μαλεβίζι

otavoice