OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης σε ηλικία μόλις 60 ετών, χάνοντας τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο Κοζάνης-Λάρισας στην Εγνατία Οδό. Το φορτηγό που οδηγούσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στο τοιχίο μπροστά από βράχια με αποτέλεσμα η καμπίνα του οδηγού να αρπάξει φωτιά.

Φορείς και σύλλογοι της Φλώρινας απευθύνουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους τους μιλώντας για έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες που προσέφερε τα πάντα στον Δήμο που υπηρετούσε ως Αντιδήμαρχος.

Συντετριμμένος ο δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης σε ανάρτηση του μεταξύ άλλων έγραψε: “Από σήμερα ο Δήμος Φλώρινας χάνει ένα κομμάτι της ψυχής του. Το φως, όμως, της προσωπικότητας του Λάζαρου θα καθοδηγεί για πάντα στο εξής τα βήματά μας.”

Την βαθιά θλίψη του εξέφρασε σε δήλωση του ο δήμαρχος Πρεσπών, Γιώργος Στεργίου  αναφέροντας:

“Με βαθιά θλίψη και συγκλονισμένος από την είδηση του τραγικού χαμού του Αντιδημάρχου Φλώρινας Λάζαρου Αντωνιάδη, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του.
Ο Λάζαρος έφυγε νωρίς, αφήνοντας ανολοκλήρωτο το έργο του, όμως το αποτύπωμά του μένει ως παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και προσφοράς.
Καλό ταξίδι Λάζαρε!”

Σχετικά Άρθρα

Δ. Νέας Ιωνίας: Διοργανώνει εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice