OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συγκεντρώνει σχολικά είδη για τoυς μαθητές των σχολείων

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συγκεντρώνει σχολικά είδη για τις ωφελούμενες οικογένειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλεί τους πολίτες και τις εταιρίες που το επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη, καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, από την Πέμπτη 5 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 08.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Μοσχάτου (Κοραή 36 & Αγίου Γερασίμου) και στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου). Τα σχολικά αυτά είδη, με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, θα δοθούν σε οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες σε γραφική ύλη για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε:

«Κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουμε, σε μία προσφορά αγάπης, σχολικά είδη για τις οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους.

Στόχος μας είναι να μη μείνει κανείς μαθητής χωρίς τα απαραίτητα εφόδια για το σχολείο του. Η δική σας προσφορά σε αυτή την προσπάθεια είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

Μία τσάντα, μία κασετίνα, τετράδια, γραφική ύλη, ό,τι μπορεί ο καθένας μας, μπορεί να δώσει σε ένα παιδί το χαμόγελο στο πρόσωπο και την πεποίθηση πως δεν είναι μόνο του, χωρίς στήριξη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά του».

Σχετικά Άρθρα

Σχολικό bazaar από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Μ. Δαβίου

otavoice

Φ. Σπανός: «Αφήστε τα παιδιά μας έξω από εσωκομματικές μικροστοχεύσεις»

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Δημιουργείται Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Σύμβαση για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης της Δαμάστας

otavoice

Η Αμφικτυονία “Επειών Γη” στο Βατικανό

otavoice