OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

Σε εξέλιξη είναι το δημοτικό συμβούλιο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής όπου συζητείται το θέμα του τραγικού δυστυχήματος στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου. Παρουσία μάλιστα και του πατέρα του 19χρονου ο οποίος ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ η δήμαρχος Άννα Χαλκιά και η αντιδήμαρχος Οικονομικών απουσιάζουν. 

Ο πατέρας του 19χρονου παρενέβη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε: «να δω ποιος θα πάρει τις ευθύνες, κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί. Τα γεγονότα και τα έγγραφα δείχνουν ότι ο δήμος έχει την πρώτη ευθύνη». Παράλληλα τόνισε ότι η οικογένεια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ζητά η δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να βρεθεί ο ένοχος.

Ζήτησε να ενημερωθεί για το θέμα του λούνα παρκ, ενώ σήμερα η αντιπολίτευση κατέθεσε μήνυση εναντίον της δημάρχου, κας. Χαλκιά, για παράβαση καθήκοντος, καθώς -όπως είπε η αντιπολίτευση- δεν ενημερώθηκε ποτέ για το χαρτί που έστειλε η αστυνομία με το οποίο ενημέρωνε το σώμα ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε άδεια λειτουργίας. Έτσι όπως υποστηρίζουν δεν μπόρεσε ποτέ να συνεδριάσει η δημοτική επιτροπή προκειμένου να σφραγίσει και την επιχείρηση.

«Ο δήμος Κασσάνδρας αυτό το καλοκαίρι, άμεσα ή έμμεσα εμπλέκεται σε τρεις απώλειες ζωών. Η σιωπή καμία φορά σημαίνει και ενοχή. Καταθέσαμε μήνυση εναντίον της δημάρχου, καθώς θεωρούμε ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της», όπως είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κασσάνδρας.

Ρεπορτάζ: Τίμος Φακαλής

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice

Συνάντηση του Φ. Ζαΐμη με τους Πρέσβεις Αζερμπαϊτζάν και Αλβανίας

otavoice