OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με επιτυχία και σημαντική προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» η 2η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης–Πεύκης για το 2024.

Οι δημότες έδειξαν για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα προσήλθαν συνολικά 92 συμπολίτες μας από τους οποίους οι 81 έδωσαν αίμα. Την ίδια στιγμή στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου εγγράφηκαν 14 νέοι αιμοδότες, ενώ για πρώτη φορά ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας εθελοντών δοτών μυελού των οστών έγινε λήψη δείγματος σε 10 άτομα, σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας». Σημειώνεται ότι στον Δήμο λειτουργεί Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών και υπάρχει η δυνατότητα λήψης δείγματος καθημερινά.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης–Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους στην αιμοδοσία του Δήμου μας. Είναι μία πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ενώ μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση, το γεγονός ότι στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου μας εγγραφήκαν και νέοι αιμοδότες».

Ο Δήμος Λυκόβρυσης–Πεύκης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία, το προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Εθελοντισμού, τις εθελόντριες Ελένη Τσάκωνα και Γιόλα Πετρούτσου για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τους χορηγούς της αιμοδοσίας, «Σκλαβενίτης» Λυκόβρυσης, «Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο Βαζάκας», «Βενέτης ΑΒΕΕΤ» και Pizza Fan.

Σχετικά Άρθρα

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice

Αύριο ξεκινά το 2ο τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» στο Μαλεβίζι

otavoice

Νέα διεθνής διάκριση της Τήλου: Επιλέχθηκε στους τρεις υποψήφιους των European Awards 2024

otavoice

Επιστολή Αντιδημάρχου Παιδείας Δυτικής Αχαΐας για τις συγχωνεύσεις Σ.Α.Ε.Κ.

otavoice