OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π. Τατούλης: Συνεχίζουν να εμπαίζουν τους πολίτες σε Μεγαλόπολη, Γορτυνία, Οιχαλία και Τρίπολη

Δήλωση σχετικά με την συνεδρίαση της Περιφερειακής / Εδαφικής Επιτροπής ΔΑΜ Πελοποννήσου-Μεγαλόπολης

Συνεδρίασαν οι «κήνσορες» – πολιτικοί αξιωματούχοι της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης – συνεχίζοντας να εμπαίζουν για μία ακόμα φορά τους πολίτες της Μεγαλόπολης, της Γορτυνίας, της Οιχαλίας και της Τρίπολης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Πτωχός σε δημόσιες δηλώσεις του δεν ανακοίνωσε απολύτως τίποτα επί του πρακτέου, αφού δεν αναφέρθηκε στην πορεία και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ούτε ενός έργου, παρά μόνο περιορίστηκε στην περιγραφή «άυλων δράσεων», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Το νέο δυσνόητο αφήγημα περί «κόμβου βιοοικονομίας» που θα καλύπτει όλο το φάσμα της αξιακής αλυσίδας(!) αντιλαμβανόμαστε ότι αποσκοπεί σε «αλλότριους» σκοπούς και όχι στην αναπτυξιακή πορεία και την ευημερία των κατοίκων των περιοχών του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας, οι οποίες οδηγούνται με βεβαιότητα σε εγκατάλειψη.

Σε ό,τι αφορά τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Πελοπίδα Καλλίρη, η παράταξη μας γνωρίζει καλά τον «εξαιρετικό τεχνοκράτη» για την «εργατικότητα», την «αποτελεσματικότητα» και την «εντιμότητα» του.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Πελοποννήσιοι πολίτες έχουν καταλάβει ότι η «Άυλη» Περιφερειακή Αρχή του κ. Πτωχού που επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης, οδηγεί τις περιοχές μας στον απόλυτο μαρασμό.

Υγ. Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε εάν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έμεινε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της Περιφερειακής / Εδαφικής Επιτροπής ΔΑΜ Πελοποννήσου – Μεγαλόπολης.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Γιορτή Πίτας και λαϊκό-ποντιακό γλέντι στο Μονόλοφο

otavoice

Οι πρεσβευτές του Πατραϊκού Αθλητισμού θα τιμηθουν στο νέο Δημαρχείο

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση των νέων Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

otavoice

EKO Ράλλυ Ακρόπολις : To Ράλλυ των Θεών στη Θήβα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

otavoice

Συγχαρητήρια Μαλανδράκη στον παραολυμπιονίκη, Α. Τσαπατάκη

otavoice

Δ. Χαλανδρίου: Άθληση για όλους σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

otavoice