OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί στα σχολεία του Δ. Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου οι αγιασμοί στις σχολικές μονάδες Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Πλατανιά, παρουσία της Δημοτικής Αρχής Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Πλατανιά καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Κολυμπαρίου, στο οποίο είχε ανακοινωθεί η αιφνιδιαστικη συγχώνευση των δύο τμημάτων της Δ’ και Ε’ τάξης σε ένα ανά τάξη.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαλανδράκης, “…έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Πλατανιά και άμεσες παρεμβάσεις στη Δ/νση Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και στο Υπουργείο Παιδείας, πήραμε επίσημη διαβεβαίωση ότι θα ανακληθεί η σχετική απόφαση. Ο Δήμος Πλατανιά σταθερά είναι αντίθετος σε συγχωνεύσεις τμημάτων και υποβάθμιση των σχολικών του μονάδων, για την καλύτερη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού έργου και την παροχή ίσων ευκαιριών μάθησης στους μαθητές μας.

Επιπλέον, συνεχίζουμε τις εργασίες στατικής ενίσχυσης, συντήρησης και αναβάθμισης όλων των σχολικών μας υποδομών, μέσα από την εξασφάλιση σχετικών χρηματοδοτήσεων αλλά και από ίδιους πόρους, εξασφαλίζοντας για μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον ενώ επίσης φροντίζουμε οι σχολικές μονάδες μας να διαθέτουν κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό, για την καλύτερη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς τους και στις οικογένειές τους…”

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πεντέλης – Η απάντηση στις διαμαρτυρίες

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών Β. Μητλιάγκα και οι Αντιδήμαρχοι στους Αγιασμούς των σχολείων

otavoice

Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου προς τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

otavoice

Χάρης Δούκας: “Κύριε Μητσοτάκη κάντε επιτέλους αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα”

otavoice

Ημερίδα αθλητικού τουρισμού από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και την ΠΔΕ

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Ο Δήμος πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας»

otavoice