OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στελεχώνονται Πολεοδομία και Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αριστοτέλη

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ!

O Δήμος Αριστοτέλη προχώρησε στην υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων με την Αναπτυξιακή Εταιρια Χαλκιδικής (ΑΝΕΤΧΑ), για την ενίσχυση της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αριστοτέλη, με την πρόσληψη δύο ατόμων Επιστημονικού Προσωπικού, ειδικότητας ΠΕ/ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών.

Στόχος της σύμπραξης αυτής, είναι η από κοινού εφαρμογή της Αναπτυξιακής πολιτικής προς όφελος της Τοπικής κοινωνίας, η ενίσχυση της Διοικητικής και Τεχνικής επάρκειας του Δήμου Αριστοτέλη, μέσω της Επιστημονικής, Συμβουλευτικής και Τεχνικής υποστήριξης, και η ωρίμανση και εκτέλεση έργων υποδομής.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αποχωρήσεις πολλών υπαλλήλων ,ειδικά η πολεοδομία του Δήμου μας ,είχε υπόστελεχωθεί δραματικά με αποτέλεσμα την κακή εξυπηρέτηση των δημοτών και των μηχανικών μας .

Να σημειωθεί επίσης ότι πέρα από τους δύο μηχανικούς που ήδη έχουν προσληφθεί αναμένονται άλλοι δύο μέσα από τις λίστες του ΑΣΕΠ ,που δυστυχώς όμως λειτουργεί με πολύ αργούς ρυθμούς ενώ χαρακτηριστική είναι η άρνηση επιτυχόντων στον εν λόγω διαγωνισμό να αποδεχτούν τις θέσεις 

Στόχος της Διοίκησης, παραμένει η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπως αποτυπώθηκε με το πρόσφατο αίτημα μας για έγκριση πενήντα ενός (51) νέων θέσεων Τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, στον Ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων του Δήμου Αριστοτέλη, προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η ανωτέρω στοχευμένη ενέργεια μας, σε συνδυασμό με τις διαχρονικές μας πιέσεις και την δέσμευση του νέου Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου Θεόδωρου για την επαναφορά της Εντοπιότητας σε Δήμους κάτω των εικοσιπέντε (25.000) χιλιάδων κατοίκων, θα ενισχύσει την απορρόφηση σημαντικού αριθμού εργαζομενων ,μέσα από τις λίστες των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ ,από πολίτες του Δήμου μας, δικαιώνοντας τον προσωπικό τους αγώνα να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους !

Σχετικά Άρθρα

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice