OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Παύλο Γερουλάνο

Στο Δημαρχείο Πειραιά υποδέχθηκε χθες, τον Βουλευτή Α΄ Αθηνών και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλο Γερουλάνο, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση και κατ’ επέκταση σε μια σειρά ζητημάτων του Δήμου Πειραιά. Επιπλέον, αναφέρθηκαν και στις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Υποδέχθηκα τον Βουλευτή και πρώην αυτοδιοικητικό Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής συνδυασμού στον Δήμο Αθηναίων επί σειρά ετών. Η συζήτησή μας περιστράφηκε ασφαλώς σε αυτοδιοικητικά θέματα, με τις διαπιστώσεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως δήμοι να είναι κοινές. Χάρηκα ιδιαίτερα που στην «ατζέντα» του στη «μάχη» που δίνει για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δίνει έμφαση στη διοίκηση του κράτους μέσω της αποκέντρωσης από την κεντρική διοίκηση. Κι αυτό γιατί αποτελεί επιτακτική ανάγκη να επιλυθούν τα αυτοδιοικητικά προβλήματα, για τα οποία δυστυχώς διαχρονικά οι κυβερνήσεις δεν δίνουν λύσεις. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, μια διαδικασία που πρέπει να απασχολεί κάθε Έλληνα πολίτη, καθώς είναι σημαντικό να ανασυγκροτηθεί ο χώρος αυτός για το καλό της χώρας».

Ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος, τόνισε:

«Ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη και εποικοδομητική συνάντηση. Μίλησα στον Δήμαρχο για την «Αναγέννηση» που είναι το πρόγραμμα που έχω καταθέσει, το οποίο μιλάει για την αποσυγκέντρωση της εξουσίας και για τη σημασία που έχει να φύγει όλη η εξουσία από το Μαξίμου, για να μπορέσουν τοπικές κοινωνίες να αναπτυχθούν και ότι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει πραγματική δημιουργία πλούτου και σωστή δικαιοσύνη στο μοίρασμά του εάν δεν αποσυγκεντρώσουμε την εξουσία. Αυτό είναι μια ιδέα για την οποία έχω συζητήσει με πολλούς Δημάρχους, πολλά Επιμελητήρια, άνθρωποι οι οποίοι θα παίξουν κομβικό ρόλο την επόμενη ημέρα για να μπορέσει πραγματικά αυτό το σχέδιο να γίνει πράξη».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Από τον φωτισμό άρχισε η αναβάθμιση του κτηρίου G στο Ηλιακό Χωριό

otavoice

Δ. Τήλου: Απουσιάζει συστηματικά η αντιπολίτευση από τα Δημοτικά Συμβούλια

otavoice

Δ.Κορινθίων: ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ – Απολογισμός μιας γιορτής που άλλαξε την πόλη

otavoice

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης για να υποδεχτούν τους μαθητές

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας: «Κάνουμε τα σχολεία μας πιο ασφαλή, πιο λειτουργικά και πιο φιλικά»

otavoice

Επιστρέφει στον Δήμο Θεσσαλονίκης το πάρκο στο Πεδίον του Άρεως

otavoice