OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που οργανώνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Με βραδιά rock μουσικής στην πλατεία Δικαστηρίων την Παρασκευή

Συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που οργανώνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Καλό θέατρο, συναυλίες, μουσικοψυχαγωγικές παραστάσεις για μικρά (ή και μεγάλα παιδιά) περιελάμβανε το μπουκέτο πολιτιστικών εκδηλώσεων που άρχισε ήδη να ξεδιπλώνεται από την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Δήμο Καρδίτσας. Όλο το πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμμάτισε η Δημοτική Αρχή, υποστηρίχθηκε κυρίως από τοπικούς καλλιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου. Η Δημοτική Αρχή επέλεξε αυτή τη διαδικασία εκτιμώντας ότι το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό είναι ιδιαίτερα πλούσιο και αξιόλογο και μπορεί να παρουσιάζει πολιτισμό υψηλού επιπέδου.

Ειδικότερα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη εκδήλωση αυτή τη φορά στην Πλατεία Δικαστηρίων. Η εκδήλωση περιλαμβάνει rock μουσική με τους Midnight Mess. Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 9:00 μ.μ.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Το μουσικό συγκρότημα MidnightMess (πρώην STARmataBand)δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2010 στην πόλη της Καρδίτσας από καρδιτσιώτες μουσικούς. Στη διάρκεια των ετών παρουσίας του συγκροτήματος έγιναν αρκετές αλλαγές μελών, ενώ η σημερινή σύνθεση, που υφίσταται από τον Οκτώβριο του 2019, αποτελείται από τους:

– Λάζαρο Καστανή (Ντραμς, Φωνή)
– Κωνσταντίνο Μάλλιο (Κιθάρα)
– Νικόλαο Μανούκα (Κιθάρα, Φωνή)
– Αθανάσιο Μπαλτά (Φωνή)
– Βασίλειο Νταλαμπίρα (Μπάσο)

Το ρεπερτόριο του συγκροτήματος περιλαμβάνει τραγούδια κυρίως από την ξένη κλασική ροκ και blues μουσική σκηνή, αλλά και πιο σύγχρονα ξένα ροκ, όπως και κάποια ελληνικά ροκ τραγούδια.

Το μουσικό συγκρότημα MidnightMess έχει πραγματοποιήσει πλήθος ζωντανών εμφανίσεων, τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους χώρους στην Καρδίτσα και κάποιες στα Τρίκαλα. Μεταξύ αυτών και σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και rockfestivals που έχουν οργανωθεί από τοπικούς φορείς και οργανώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα

otavoice

Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλέπας

otavoice

Δ ΒΒΒ – Αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες: “Η Μικρά Ασία της καρδιάς μας”

otavoice

Απόφαση του Δ.Σ. Λαυρεωτικής για την προστασία περιουσιών στην περιοχή της Κερατέα

otavoice

Ο Δήμος Πύργου στη 88 η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

otavoice

Δ.Αγ.Βαρβάρας: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που δεν μπορούν να έχουν

otavoice