OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Τρέχω για την Κατερίνη»: 1100 ήδη οι επιβεβαιωμένες εγγραφές

Ο βραβευμένος αγώνας δρόμου – Θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», που εντάσσεται στο επίσημο πολιτιστικό πρόγραμμα εορτασμού των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης, αναμένεται πιο συναρπαστικός από ποτέ. Συγκεντρώνοντας και φέτος όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων διοργανώσεων μαζικού αθλητισμού ανά την Ελλάδα.

Η γεμάτη φυσικές ομορφιές και συμβολισμούς ιστορική διαδρομή 8 χλμ από το Πλατανόδασος έως το άγαλμα της Ελευθερίας, η μοναδική μουσική γιορτή με πρωταγωνιστές μπάντες και σχήματα, το καλαίσθητο μετάλλιο για όλους, το λογότυπο που απέκτησε φέτος ο Θεσμός, επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Εκπλήξεις, τις οποίες η διοργάνωση θα αποκαλύπτει σταδιακά, με κορύφωση την τελευταία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ήδη καταγράφεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή (1100 περίπου επιβεβαιωμένες εγγραφές – ένα περίπου μήνα πριν την αφετηρία). Εξασφάλισε θέση στις λίστες εκκίνησης! Γίνε κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής!

Online εγγραφή:

https://event.athletopia.com/treho-gia-tin-katerini-2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351 350517 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου). Στα παραπάνω τηλέφωνα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι και για πληροφορίες που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές. Επίσης, για σχετικές διευκρινίσεις, στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice