OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Έναρξη δωρεάν σεμιναρίων Φωνητικής & Υποκριτικής στον Δήμο Αιγιαλείας

Ξεκινούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου τα δωρεάν βιωματικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας και την διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας – Εθιμοτυπίας – Συναφών Εκδηλώσεων, σε συνεργασία με την σοπράνο και ηθοποιό Χριστίνα Τσιμπρή, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των πολιτών του τόπου μας, να δημιουργήσουν και να εκφραστούν μέσω της κίνησης, της φωνής, της μουσικής.

Στόχος της κας Τσιμπρή είναι να βοηθήσει στην ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση σε θέματα φωνής και σκηνικού άγχους, μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, την διαδικασία της πρόβας, ασκήσεις φωνητικής και υποκριτικής (μέθοδος AVT).

Με 44 συμμετέχοντες από διάφορες περιοχές της Αιγιάλειας, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα:

  • 23-24 Νοεμβρίου και
  • 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2024

Τα Σάββατα, τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις» Ακράτας, 17:00 με 20:00.

Τις Κυριακές, τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στα Παλαιά Σφαγεία Αιγίου, 10:00-13:00, 14:00-17:00 και 17:30-20:30.

Πληροφορίες σεμιναρίων: 6949064270

Χριστίνα Τσιμπρή site: https://tsibbri.com/el/

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλία: Εγκαθίστανται 6.100 δίκτυα φωτισμού τεχνολογίας led με φωτοβολταϊκά

otavoice

Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων εστίασης στη δράση «Θεσσαλονίκη στο πιάτο by UNESCO

otavoice

Μαθητές -τριες παρέδωσαν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Σερρών

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το ΔΕΗ Xmas West Park είναι η δική μας γιορτινή γειτονιά στα Δυτικά της Αθήνας»

otavoice

Κλειστός ο Δ. Ωραιοκάστρου στις 16/12 – Συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΚΕΔΕ 

otavoice

Επετειακή εκδήλωση στα Τρίκαλα για τα 50 χρόνια της ΣΜΥ στην πόλη

otavoice