Στο Αγρίνιο, για έναν ολόκληρο μήνα, κινούμαστε στους ρυθμούς της χαράς, των εκπλήξεων και του παιχνιδιού. Έχουμε στήσει μια Χριστουγεννιάτικη πόλη μέσα στην πόλη!
Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε την πιο φωτεινή περίοδο του χρόνου με συναυλίες, χριστουγεννιάτικες ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις σε όλο τον Δήμο.
Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε την Josephine και τους Alcatrash στο κέντρο της πόλης και σας προσκαλούμε σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου τρέχουμε στο 6o Santa Run και στηρίζουμε τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου.
Το Σάββατο 21 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου «όλη η πόλη μια μπάντα» με το 2 ο Street Music Festival. Πρωί και απόγευμα μουσικοί της περιοχής διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους δίνοντας τόνο στους πεζόδρομους της πόλης.
Στην Μαγική Αυλή σας περιμένει ένα παραμυθένιο σκηνικό στο χώρο των παλαιών σφαγείων, προφέροντας ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους, με παγοδρόμιο, λούνα παρκ, τραμπολίνο, καρουζέλ.
Το εορταστικό πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου με εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες.
Ας γίνουμε παιδιά μαζί με τα παιδιά μας και ας ευχηθούμε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι λαμπερά και ευτυχισμένα.
Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη.