OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στο Υπ.Α.Α.Τ. ο Δήμαρχος Αλμυρού για τα ζώα που πέταξαν στον χείμαρρο Ξηριά

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισκέπτεται σήμερα ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, όπου θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό κ. Κώστα Τσιάρα και τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Γεώργιο Στρατάκο.

Τον Δήμαρχο Αλμυρού θα συνοδεύει τριμελής αντιπροσωπεία των Κτηνοτρόφων του Δήμου Αλμυρού με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αναστάσιο Σκούρα.

Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η εξεύρεση λύσης στο μείζον θέμα που έχει προκύψει με τα νεκρά ζώα που πέταξαν ασυνείδητοι κτηνοτρόφοι στον χείμαρρο Ξηριά (καθώς και σε άλλα ρέματα της περιοχής της Ευξεινούπολης), δημιουργώντας μια υγειονομική βόμβα για όλους τους κτηνοτρόφους της περιοχής που διαθέτουν πάνω από 10.000 σταυλισμένα ζώα.

Εξάλλου, την Τρίτη 17/12/ 2024 ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης θα ταξιδέψει εκ νέου στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και με τον Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Σάββα Χιονίδη για θέματα του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Χ. Δούκας: «Ποιος αποφάσισε ότι οι μονάδες επεξεργασίας της Αττικής δεν θα χρηματοδοτηθούν από το τρέχον ΕΣΠΑ;»

otavoice

Δήμος Πεντέλης: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά με την Υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

otavoice

Φ. Ζαΐμης: «Θέλουμε να ενισχύσουμε τη διάδοση της ιστιοπλοΐας»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Δίου-Ολύμπου με μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Πιερίας

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Αν. Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης

otavoice