OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Μετεώρων ενισχύει την ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους των σχολείων

Αντικαταστάθηκαν με πολυκαρμπονικά φύλλα τύπου «πλέξιγκλας» τα επικίνδυνα τζάμια του Κλειστού Γυμναστηρίου των Γυμνασίων της Καλαμπάκας

Σε σημαντικές εργασίες για την ενίσχυση της ασφάλειας μαθητών και αθλούμενων στο Κλειστό Γυμναστήριο των Γυμνασίων της Καλαμπάκας προχώρησε ο Δήμος Μετεώρων. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των επικίνδυνων τζαμιών με την τοποθέτηση πολυκαρμπονικών φύλλων τύπου «πλέξιγκλας» ενώ πραγματοποιήθηκε και επιδιόρθωση της εγκατάστασης των στρωμάτων πέριξ των τοίχων του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Οι εργασίες υπήρξαν ένα αίτημα της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας των Γυμνασίων της Καλαμπάκας μετά από επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης
Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων Ζώη Χαλατσάκη και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Αθλητισμού Πηνελόπη Μαγκούρα.

«Ακούμε τις ανάγκες των μαθητών μας και καθημερινά μέσα από τη δουλειά μας βελτιώνουμε τις συνθήκες της σχολικής ζωής και κάνουμε τα σχολεία μας περισσότερο λειτουργικά, ασφαλή και φιλικά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Μετά τις σημαντικές εργασίες που ολοκληρώσαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο των Γυμνασίων και επενδύοντας στην ασφάλεια των παιδιών, δίνουμε την ευκαιρία να αναπτυχθούν αθλητικές δράσεις και εκτός σχολικού ωραρίου, με τοπικούς συλλόγους» τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Αγρινίου

otavoice

ΥΠΕΣ: Διευκολύνεται η δημοτολογική τακτοποίηση των Ελλήνων του εξωτερικού

otavoice

Επιστολή Πελετίδη για επέκταση εγκατάστασης επεξεργασίας νερού και Παμπελοποννησιακό

otavoice

Χ. Δούκας: «Τον τελευταίο έναν χρόνο η Αθήνα αλλάζει, μέρα με τη μέρα»

otavoice

Ο Δήμαρχος Ευ. Κούλης στην τελετή του Συλλόγου Αραχωβιτών Γορτυνίας

otavoice

Ο Ν. Χαρδαλιάς στη Σαντορίνη: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι εδώ, όπου υπάρχει ανάγκη…»

otavoice