OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου βράβευσε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργάνωσε, στις 10 Ιανουαρίου 2025, μία ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν οι απόφοιτοι κάτοικοι και δημότες Μοσχάτου-Ταύρου που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2024 από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της πόλης μας, από ειδικά σχολεία και από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Στην όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», οι παρευρισκόμενοι έζησαν συγκινητικές στιγμές και θυμήθηκαν όμορφες ιστορίες από τα μαθητικά τους χρόνια. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την προσπάθεια και το όραμα των νέων της πόλης μας που με την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ξεκινούν νέα κεφάλαια στη ζωή τους.

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου παραβρέθηκαν και έδωσαν βραβεία στους φοιτητές μας ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας, Λεωνίδας Μάντζος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ενώ συμμέτοχοι στη χαρά των παιδιών ήταν και οι εκπαιδευτικοί τους που τους στήριξαν σε όλη αυτή τους της προσπάθεια, αλλά και οι γονείς τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος μας κάθε χρόνο βραβεύει τους νέους της πόλη μας που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε μία αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς τους. Ξεκινούν πλέον την μελλοντική τους πορεία σε ένα νέο δρόμο, μία ελπιδοφόρα πορεία στην οποία τα όνειρά τους αποκτούν πλέον υπόσταση. Εύχομαι σε κάθε νέο που ξεκινά αυτή τη διαδρομή να διατηρήσει το πνεύμα του, να προχωρήσει με σιγουριά και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους. Από την πλευρά μου, επιβεβαιώνω τη δέσμευσή μου για συνεχή υποστήριξη της εκπαιδευτικής και μαθητικής μας κοινότητας έτσι ώστε να συνεχίσουν οι νέοι μας -και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συμπολίτες μας- να επιτυγχάνουν στους ατομικούς και κοινωνικούς τους στόχους».

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον νέο Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Κρήτης

otavoice

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ενισχύει την ανακύκλωση με νέους κάδους

otavoice

Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

otavoice

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με εκπροσώπους των Ξενοδόχων

otavoice

Χ. Δούκας: «Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες για ασφαλή στέγαση και σίτιση»

otavoice

Αυτοψία Δημάρχου Κορινθίων στην ανάπλαση του σταθμού ΟΣΕ

otavoice