OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Τυρνάβου καταδικάζει τους εμπρησμούς κάδων στον Αμπελώνα

Το ενδεχόμενο ασυνείδητοι να έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στον Αμπελώνα, στηλιτεύει η δημοτική αρχή Τυρνάβου, καλώντας τους πολίτες να φροντίζουν και οι ίδιοι για την προστασία της δημοτικής περιουσίας.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Τυρνάβου:από τον αγώνα δρόμου για να αλλάξει η εικόνα της καθημερινότητας των πολιτών, με έμφαση στην καθαριότητα, δεν λείπουν καταδικαστέα περιστατικά, όπως αυτό που καταγράφηκε στον Αμπελώνα.

Δύο κάδοι καταστράφηκαν ολοσχερώς, με μεγάλη πιθανότητα το περιστατικό να μην οφείλεται σε αμέλεια αλλά σε εμπρησμό”.

Ο Δήμος Τυρνάβου καταγγέλλει το συμβάν, φροντίζοντας να αντικατασταθούν οι κάδοι, με τη σημείωση ότι “η καταστροφή του εξοπλισμού καθαριότητας και η αντικατάστασή του με νέο, επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου και τους δημότες.

Γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή όλων μας, προστατεύοντας το σύνολο της δημοτικής περιουσίας”.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων στην έκθεση “Beyond 2026”

otavoice

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πεντέλης

otavoice

Δωρεάν διάθεση κόμποστ από τον Δήμο Πολυγύρου

otavoice

Στη Βουλή ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

otavoice

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

otavoice

Κοινές δράσεις Δήμου – ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

otavoice