OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Δ.Ε: Η Γ. Ντάτσικα σε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων

Με μεγάλη χαρά, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεωργία Ντάτσικα παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του φορέα «Καλλίπολις», καθώς και στην ημερίδα με θέμα «Διεθνή Δεδομένα στον Τομέα των Εξαρτήσεων: Αποτελεσματικές Πολιτικές», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025.

Στον χαιρετισμό της, η Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με οργανισμούς όπως ο «Καλλίπολις», οι οποίοι εργάζονται για την πρόληψη και την υποστήριξη της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης.

«Η στήριξη των πολιτών μας, ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι προκλήσεις στον τομέα των εξαρτήσεων είναι πολλές και σύνθετες, είναι αδήριτη ανάγκη. Η συνεργασία μας με σημαντικούς φορείς, όπως το «Καλλίπολις», ενισχύει τις πολιτικές μας για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των συμπολιτών μας», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η περιφερειακή αρχή θα συνεχίσει να επενδύει στην πρόληψη και την υποστήριξη των ατόμων με εξαρτήσεις.Είμαι βέβαιη ότι, μέσα από τη συνεχιζόμενη συνεργασία μας, θα προσφέρουμε απτές λύσεις για τα προβλήματα των συμπολιτών μας και θα δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα, ενώ επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη και πρόοδο του τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Αγρινίου

otavoice

ΥΠΕΣ: Διευκολύνεται η δημοτολογική τακτοποίηση των Ελλήνων του εξωτερικού

otavoice

Επιστολή Πελετίδη για επέκταση εγκατάστασης επεξεργασίας νερού και Παμπελοποννησιακό

otavoice

Χ. Δούκας: «Τον τελευταίο έναν χρόνο η Αθήνα αλλάζει, μέρα με τη μέρα»

otavoice

Ο Δήμαρχος Ευ. Κούλης στην τελετή του Συλλόγου Αραχωβιτών Γορτυνίας

otavoice

Ο Ν. Χαρδαλιάς στη Σαντορίνη: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι εδώ, όπου υπάρχει ανάγκη…»

otavoice