OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χιλιάδες κάτοικοι γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα στο δήμο Τυρνάβου

Όλος ο Δήμος Τυρνάβου σε μια μεγάλη γιορτή Χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Τυρνάβου, μαζί με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό , γιορτάζουν σήμερα την Καθαρά Δευτέρα.

Το επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι η πόλη του Τυρνάβου, όπου οι πλατείες και οι κεντρικοί δρόμοι έχουν γεμίσει με κόσμο κάθε ηλικίας, παρά τις καιρικές συνθήκες. Η δημοτική αρχή φρόντισε να εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχία των εκδηλώσεων στον Τύρναβο, τον Αμπελώνα και σε κάθε χωριό του Δήμου.

Μουσική, παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί προσφέρονται δωρεάν σε όλους, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα. Παρόντες σε κάθε σημείο της γιορτής, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής στηρίζουν τις τοπικές κοινότητες και τους συλλόγους που κρατούν ζωντανά τα έθιμα.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, επισκέφθηκε διαδοχικά τον Προφήτη Ηλία, την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, τον Αμπελώνα και τις κοινότητες του Δήμου, χαιρετώντας τους χιλιάδες επισκέπτες και ανταλλάσσοντας ευχές με τον κόσμο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Σχετικά Άρθρα

Υπερηφάνεια και συγκίνηση με την Ελληνική σημαία στη θάλασσα του Πειραιά

otavoice

Δ. Πιστεύος: Απετράπη «ο Μεγάλος Εμπαιγμός» στους Στυμφάλιους

otavoice

Δ. Ερέτριας: Υπογράφηκε η σύμβαση για το κλειστό γήπεδο-«μπαλόνι»

otavoice

Χ. Δούκας: “Εκρέμ, δεν είσαι μόνος – Έχουμε χρέος να μην παραμείνουμε σιωπηλοί”

otavoice

Νέα όψη αποκτά το skate park στα Τρίκαλα

otavoice

Τον Γερμανό πρέσβη υποδέχτηκε στην Κέρκυρα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

otavoice