OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΚΜ: Έγκαιρες οδικές παρεμβάσεις σε Ασπροβάλτα, Βρασνά, Ρεντίνα και Σταυρό

Έγκαιρες οδικές παρεμβάσεις σε Ασπροβάλτα, Βρασνά, Ρεντίνα, Σταυρό, περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας συνοδευόμενος από τον δήμαχρο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα επιθεώρησε τις εργασίες και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με την προσοχή μας στραμμένη, σε περιοχές με υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον κατά μήκος της ε.ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, εξελίσσονται αυτό το διάστημα οι παρεμβάσεις μας στο οδικό δίκτυο. Στο πλαίσιο της έγκαιρης εξασφάλισης οδηγικής άνεσης και υψηλής οδικής ασφάλειας για χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και τα Βαλκάνια, ολοκληρώσαμε εργασίες ασφαλτόστρωσης και καθαρισμού της εθνικής οδού σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου από το ύψος του κόμβου της Ασπροβάλτας έως την είσοδο του οικισμού της Ασπροβάλτας (Σκλαβενίτης), καθώς και στο ύψος του κόμβου Ν. Βρασνών”

Ο κ. Γιουτίκας πρόεσθεσε: “Προηγήθηκαν οι διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου (ζέμπρες – βέλη) στην παραλία Βρασνών, στα Νέα Βρασνά, τη Ρεντίνα, μέχρι και τη διασταύρωση Σταυρού. Εργασίες διαγράμμισης έχουν γίνει επίσης στους κόμβους Νικομηδινού, Νέας Απολλωνίας, Νέας Μαδύτου και Μοδίου, ενώ εργασίες οριζόντιας σήμανσης ολοκληρώθηκαν κατά μήκος της εθνικής, από τον 2ο κόμβο στα Λαγκαδίκια (37ο χλμ.) έως τα όρια του Νομού (89ο χλμ.)”.

Σχετικά Άρθρα

Παράδοση “έξυπνων” κομποστοποιητών στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

O Δήμαρχος Πλατανιά στη Συνάντηση του Δικτύου Αιρετών της Ε.E.

otavoice

Π.Δ.Ε: Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα στην συνάντηση για τη μεταφορά μαθητών

otavoice

Η σημαία της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο Γορτυνίας

otavoice

Αύριο η «Όπερα των Καμινίων» στον Δήμο Πειραιά

otavoice

Δ. Ηλιούπολης: Την Κυριακή η εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

otavoice