Στο επίκεντρο βρέθηκε η περιοχή «Κάτω Βρύση» Λεβιδίου, όπου διοργανώθηκε ο 3ος διαγωνισμός μαγειρικής και γευσιγνωσίας, με την παρουσία πλήθους πολιτών.
Ο διαγωνισμός είχε πολλά εδέσματα, ενώ ξεχώρισε το αντικρυστό που επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Βασίλης Βαρδιάμπασης ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κρήτη.
Στην κριτική επιτροπή ήταν μέλη από το Chef Club of Greece, ο Chef Φίλιππος Δημόπουλος, ο Pastry Chef Σπύρος Κασώρης και ο Chef, Παναγιώτης Μπουρτσουκλής.
Στις εκδηλώσεις παρέστη και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος σημείωσε:
«Η Πρωτομαγιά δεν είναι μόνο μία ημέρα εορτασμού της φύσης, αλλά και μια ευκαιρία να τιμήσουμε τις ρίζες και τις αξίες μας. Εκδηλώσεις όπως ο Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας στο Λεβίδι αναδεικνύουν τον πλούτο της τοπικής μας κουλτούρας και ενισχύουν τη συνοχή της κοινωνίας μας».